Răspunde la: Acumulator 5S mult mai slab decat pe 5

#28679
Adi Oprea
Vizitator

Buna dimineata,
vesti bune. Ieri am fost la Hidroelectrica pentru un contract nou de furnizare a energiei electrice asa cum v-am promis. Devenind cu acte un consumator fidel al lor am beneficiat si de un servis gratuit pentru ambele dispozitive. Din ce am tras cu ochiul va pot spune sigur ca au schimbat acidul (zeama) din bateri dupa care au conectat dispozitivele la redresoarele lor direct la reteaua principala. Se vede imediat diferenta, dimineata am pus cablurile pe iPhone 5-ul (cel cu probleme) si vreau sa va spun ca am pornit tractorul :)) fara sa mai torn apa calda pe el.
Le-am comunicat ca sunteti si D-voastra interesat sa deveniti parte in prezentul contract cu un numar nespecificat de consumatori identici. Raspunsul lor a fost raspicat, citez : “Nu aveti voie sa incarcati mai mult de doua dispozitive simultan”. Ulterior am primit primit explicatiile celor de la Hidroelectrica. Cu un asemenea consum scade apa la Portile de Fier si se poate considera atentat la siguranta nationala.
Dupa pamfleturile astea o sa spuneti ca am mintea odihnita :))

Am insa si o problema, reala de aceasta data. Nu pot trimite email de pe 5S. Apare o eroare prin care spune ca a fost plasata o copie in cutia postala “de trimis” si ca destinatarul …. a fost respins de server. In cursul zilei de astazi o sa se ocupe cineva de la mine de la IT sa verifice insa am vrut sa ma asigur ca nu este ceva din setarile 5S-ului.
Multumesc anticipat

SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
122AbonațiAbonați-vă