iOS 17 beta 7 și iPadOS 17 beta 7 au fost lansate pentru iPhone și iPad

- Publicitate -

iOS 17 și iPadOS 17 beta 7 au fost lansate de către Apple marți seară și pot fi descărcate de către toți dezvoltatorii de aplicații înregistrați pe Apple Developers Center. Cea de-a șaptea versiune beta a sistemelor de operare pentru iPhone și iPad sosește la distanță de o săptămână de a șasea și introduce o serie de caracteristici noi și îmbunătățiri.

iOS 17 introduce un nou mod StandBy care afișează pe iPhone informații mari, ușor de privit de la distanță (atunci când telefonul este la încărcat, în poziție orizontală). Utilizatorii vor putea opta pentru a vedea, în acest mod, ora, activități live, notificările recepționate sau / și diferite widgeturi.

Widgeturile sunt, în iOS 17, interactive, astfel că, atât de pe ecranul de blocare, cât și direct de pe ecranul principal al iPhone vei putea să întreprinzi anumite acțiuni fără a-ți mai fi deschisă aplicația (spre exemplu, vei putea să controlezi luminile, să marchezi ca și completat un memento etc.). Sistemul de auto-corectare al iOS 17 a fost și el îmbunătățit în noua versiune de iOS, versiune a sistemului care mai permite și corectarea greșelilor ortografice cu o simplă atingere de ecran.

Caracteristica AirDrop a fost și ea îmbunătățită semnificativ în cea mai recentă versiune de iOS, grație unei funcționalități intitulate NameDrop. Aceasta permite partajarea simplă și rapidă a informațiilor de contact cu o altă persoane, prin simpla apropriere a celor două iPhone-uri. De asemenea, partajarea simplificată la aproprierea iPhone-urilor este posibilă și pentru alte tipuri de conținut. Iar pentru că tot a îmbunătățit partajarea cărților de vizită, Apple le-a îmbunătățit semnificativ aspectul în iOS 17, versiune care introduce Postere de contact, care îți permit să personalizezi aspectul acestora cu fonturi diferite, imagini afișate mai frumos și nu numai.

În anumite țări, iOS 17 introduce căsuță vocală live, o funcționalitate care permite celor care te apelează să spună de ce te contactează, iar tu să vezi acest lucru chiar înainte de a le răspunde (de exemplu, dacă este ceva important, care necesită un răspuns în pofida faptului că nu ești tocmai disponibil în momentul respectiv). Și pentru FaceTime a fost introdusă o funcționalitate similară, care îți va permite să trimiți cuiva care nu îți răspunde în acel moment o înregistrare video pentru a nu rata un anumit eveniment / întâmplare. Tot FaceTime se mai bucură de o actualizare care face disponibil serviciu și pe Apple TV (atunci când un iPhone este conectat la Apple TV, va putea fi afișat apelul direct pe TV).

Aplicația Mesaje are un aspect reîmprospătat și o caracteristică check-in care îi va informa pe cei apropriați că ai ajuns în siguranță la destinație sau dimpotrivă, că nu ai ajuns, dacă se întâmplă ceva pe drum – pierzi semnalul sau sunt contactate serviciile de urgență. Aplicația Safari vine cu îmbunătățiri semnificative pentru modul de navigare privată, cu un sistem mai bun pentru prevenirea urmăririi și cu o caracteristică pentru partajarea parolelor. Aplicația Hărți permite descărcarea anumitor zone pentru a le putea accesa offline oricând ai nevoie, iar Poze poate recunoaște animalele de companie și, cu ajutorul privire vizuală, poate identifica mâncarea, simbolurile, elemente din clipuri video etc.

iOS 17 va mai adăuga o funcționalitate pentru înregistrarea stării de spirit din anumite momente ale zilei, iar, spre finele anului, Apple va introduce pe iPhone o nouă aplicație pentru jurnal.

iOS 17 beta 7 și iPadOS beta 7 pot fi descărcate și instalate pe dispozitivele iPhone și iPad fie prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS, fie via iTunes / Finder, condiția fiind aceea de a fi logat pe iPhone / iPad într-un ID Apple asociat unui cont de dezvoltator. Versiunile public beta 7 ale iOS 17 și iPadOS 17 urmează să fie lansate în orele / zilele care urmează.

iOS 17 va fi disponibil din toamnă pentru toate dispozitivele compatibile. Descoperă mai multe despre dispozitivele compatibile cu iOS 17 și iPadOS 17 în acest articol.

Alături de iOS 17 / iPadOS 17 beta 7, Apple a lansat astăzi actualizările beta 7 și pentru tvOS 17 și watchOS 10, precum și macOS Sonoma beta 6.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și 15 Pro Max sunt disponibile la precomanda în România. Iată la ce magazine și care...

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max sunt disponibile la precomanda...

Apple a anunțat data de lansare a iOS 17, watchOS 10, tvOS 17 și macOS Sonoma

Prezentate în iunie la WWDC23, iOS 17, iPadOS 17, tvOS 17 și watchOS 10 au în sfârșit...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
359UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 16.7 / iPadOS 16.7 / watchOS 9.6.3 și macOS 13.6 / 12.7 au fost lansate

iOS 16.7 și iPadOS 16.7 au fost lansate joi seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și, respectiv,...

watchOS 10.0.1 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 10.0.1 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Aceasta este prima actualizare adusă watchOS 10, o actualizare lansată în forma...

iOS 17.0.1 și iPadOS 17.0.1 au fost lansate pentru iPhone și iPad

iOS 17.0.1 și iPadOS 17.0.1 au fost lansate joi seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.