iOS 16.6 și iPadOS 16.6 au fost lansate pentru iPhone și iPad

- Publicitate -

iOS 16.6 și iPadOS 16.6 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad compatibile cu iOS 16, respectiv iPadOS 16.

iOS 16.6 și iPadOS 16.6 sosesc la mai mult de două luni distanță de iOS 16.5 și au fost testate cu programatorii și utilizatorii încă de la jumătatea lunii mai.

iOS 16.6 și iPadOS 16.6 Noutăți

Potrivit Apple, noile actualizări includ corecturi de probleme și conțin importante actualizări de securitate. Între actualizările de securitate se numără mai multe corecturi pentru vulnerabilități ale kernel, între care se numără și o vulnerabilitate despre care Apple susține că ar fi exploatată, cu precizarea că, din informațiile existente, afectate ar fi versiunile de iOS anterioare 15.7.1.

Cele două actualizări mai adresează o vulnerabilitate a WebKit despre care Apple susține că ar putea fi, de asemenea, exploatată în mod activ – aceasta a fost deja adresată în iOS 16.5.1 (c) și macOS Ventura 13.4.1 (c) prin răspunsurile rapide de securitate.

Pe lângă actualizările de securitate care rezolvă probleme ale WebKit și kernel, noile actualizări mai adresează probleme de securitate ale Apple Neural Engine, Găsire, libxpc și NSURLSession.

Actualizare iPhone și iPad

Actualizările la iOS 16.6 și iPadOS 16.6 le sunt recomandate tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 16 / iPadOS 16, având în vedere și gravitatea problemelor de securitate adresate.

iOS 16.6 poate fi descărcat și instalat pe iPhone 8 / 8 Plus / X (și modelele ulterioare), iar iPadOS 16.6 poate fi instalat pe toate modelele de iPad Pro, pe iPad 5 (și modelele mai recente), iPad mini 5 (și modelele mai recente) și iPad Air 3 (și modelele mai recente), atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC / Finder (pe macOS 10.15 și ulterior). Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 16.6 / iPadOS 16.6 succed iOS 16.5 / iPadOS 16.5, care reprezintă alte două actualizări dedicate corecturilor de erori. Toate noutățile din iOS 16.5 sunt prezentate aici.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și 15 Pro Max sunt disponibile la precomanda în România. Iată la ce magazine și care...

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max sunt disponibile la precomanda...

iOS 17.0.1 și iPadOS 17.0.1 au fost lansate pentru iPhone și iPad

iOS 17.0.1 și iPadOS 17.0.1 au fost lansate joi seară de către Apple și sunt disponibile, așadar,...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

macOS 14.0 Sonoma a fost lansat pentru utilizatorii de Mac. Iată toate noutățile

A sosit momentul pe care milioane de posesori de Mac l-au așteptat o vară întreagă! Versiunea finală a macOS Sonoma 14.0 s-a lansat, ceea ce înseamnă...

iOS 16.7 / iPadOS 16.7 / watchOS 9.6.3 și macOS 13.6 / 12.7 au fost lansate

iOS 16.7 și iPadOS 16.7 au fost lansate joi seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și, respectiv,...

watchOS 10.0.1 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 10.0.1 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Aceasta este prima actualizare adusă watchOS 10, o actualizare lansată în forma...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.