iOS 16.5 Golden Master și iPadOS 16.5 Golden Master au fost lansate pentru iPhone și iPad

- Publicitate -

Apple a lansat marți seară iOS 16.5 Golden Master (GM) și iPadOS 16.5 Golden Master (GM) pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la o săptămână distanță de lansarea iOS 16.5 / iPadOS 16.5 beta 4 și practic, dacă nu apar situații excepționale, au același număr de build precum versiunile finale de iOS 16.5 / iPadOS 16.5 pe care Apple le va lansa săptămâna viitoare pentru utilizatorii de iPhone și iPad.

Având în vedere numărul de versiune, iOS 16.5 / iPadOS 16.5 reprezintă a cincea actualizare majoră adusă iOS 16 / iPadOS 16, aducând o serie de caracteristici noi și importante pentru iPhone și iPad.

Programatorii și utilizatorii care au instalat noile versiuni de prelansare au descoperit până acum că iOS 16.5 introduce o filă Sport în aplicația News de la Apple, care face mai ușoară urmărirea conținutului sportiv. Utilizatorii vor putea urmări aici echipele favorite pentru a fi mereu informați cu privire la rezultatele acestora.

Noile actualizări mai introduc și o nouă comandă Siri care permite inițierea unei înregistrări de ecran cu ajutorul unei simple comenzi vocale.

iOS 16.5 GM și iPadOS 16.5 GM pot fi descărcate de pe Apple Developer Center sau cu ajutorul sistemului de actualizare al iOS, de către toți dezvoltatorii de aplicații care și-au descărcat pe dispozitivele lor profilul pentru iOS 16/iPadOS 16.

Deocamdată, iOS 16.5 public GM / iPadOS 16.5 public GM nu sunt disponibile pentru utilizatori, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate pe parcursul săptămânii curente. Conform unui anunț făcut de către Apple pe 9 mai, iOS 16.5 / iPadOS 16.5 vor fi lansate săptămâna viitoare într-una dintre zile.

iOS 16.5 / iPadOS 16.5 succed iOS 16.4.1 / iPadOS 16.4.1, care reprezintă două actualizări de securitate aduse iOS 16 / iPadOS 16. Mai multe detalii aici.

Notă: Dacă ai instalat iOS 16.5 / iPadOS 16.5 GM și ai descoperit și alte noutăți decât cele mai sus prezentate, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

watchOS 9.5 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 9.5 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Aceasta este a cincea actualizare...

iOS 16.6 beta 1 și iPadOS 16.6 beta 1 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat vineri seară iOS 16.6 beta 1 și iPadOS 16.6 beta 1 pentru dezvoltatorii de...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.6 beta 1 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 16.6 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

macOS 13.5 Ventura beta 1 a fost lansat

macOS Ventura 13.5 beta 1 a fost lansat vineri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la...

watchOS 9.6 beta 1 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat vineri seară watchOS 9.6 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple Watch...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.