Apple a lansat actualizarea 16.3 pentru HomePod

- Publicitate -

La o zi distanță de lansarea iOS 16.3 / iPadOS 16.3, watchOS 9.3 și a macOS Ventura 13.2 , actualizări majore care introduc o lungă listă noutăți pe iPhone, Apple Watch, respectiv Mac, Apple a lansat astă-seară și o actualizare majoră a software-ului folosit de HomePod și HomePod mini. Succedând anunțul de săptămâna trecută privind lansarea generației a doua de HomePod, actualizarea 16.3 este cea mai importantă lansată în ultimele luni pentru boxele inteligente, aducând o sumedenie de noutăți pentru utilizatori.

HomePod 16.3 Noutăți

Această actualizare majoră a software-ului pentru HomePod vine, în primul rând, să activeze senzorii de temperatură și umiditate din HomePod mini și HomePod 2, oferind acum informații privind datele măsurate de aceștia direct în Locuință. Informațiile despre temperatura și umiditatea din încăperea în care se află unul dintre cele două modele de HomePod vor putea fi folosite mai apoi inclusiv pentru diferite automatizări.

Sunetele ambientale au fost ajustate pentru a fi mai imersive, putând fi acum adăugate la scene, automatizări și alarmele din aplicația Locuință. Automatizările repetitive ale locuinței pot fi de acum configurate cu ajutorul Siri, iar HomePod 16.3 mai introduce un ton unic de confirmare care folosește Siri pentru a indica finalizarea unei solicitări a locuinței inteligente în cazul accesoriilor care nu pot afișa vizibil o modificare ori care se află într-o altă încăpere din locuință.

Funcționalitatea Găsire pentru HomePod va permite utilizatorilor să o întrebe pe Siri unde se află prietenii sau membrii familiei care au partajat localizarea lor cu tine.

Pentru generațiile 1 și 2 de HomePod, Apple a introdus un reglaj audio care optimizează redarea conținutului enunțat (cum ar fi cel din Podcasturi), pentru un plus de claritate. În plus, pentru primul model de HomePod au fost adăugate butoane de volum îmbunătățite, care oferă un control mai precis la nivelurile scăzute de volum.

HomePod 16.3 Notițele lansării

Versiunea software 16.3 oferă dispozitivelor HomePod compatibilitate cu noi funcționalități. În plus, această actualizare corectează probleme și include îmbunătățiri ale stabilității.
• HomePod (generația a 2‑a) și HomePod mini oferă posibilitatea de a măsura temperatura și umiditatea interioară
• Sunetele ambientale oferă o experiență mai imersivă și pot fi adăugate acum la scenarii, automatizări și alarme din aplicația Locuință
• Funcționalitatea Găsire de pe HomePod vă permite acum să‑i solicitați lui Siri să vă comunice localizarea prietenilor sau membrilor familiei, dacă aceștia au partajat‑o cu dvs.
• Puteți configura automatizări repetitive ale aplicației Locuință folosindu‑vă doar vocea
• Siri va reda acum un ton de confirmare pentru a indica finalizarea unei solicitări a locuinței inteligente în cazul accesoriilor care nu pot afișa în mod vizibil o modificare sau se află în altă cameră
• Reglajul audio optimizează redarea conținutului enunțat, precum podcasturile, pentru un plus de claritate pe HomePod (generația a 2‑a) și HomePod (prima generație)
• Comenzile de volum actualizate de pe HomePod (prima generație) vă oferă un control mai precis la nivelurile scăzute de volum

Actualizare HomePod

Noua actualizare de software adusă HomePod va fi instalată automat pe aceste boxe de îndată ce dispozitivele cu iOS la care sunt asociate sunt actualizate la iOS 16.x. În situația în care actualizarea nu se efectuează automat, utilizatorii o vor putea realiza manual din configurările boxei prezente în aplicația Locuință.

HomePod 16.3 succede versiunea 16.2, care a fost lansată în decembrie și a introdus mici îmbunătățiri. Mai multe detalii despre versiunea precedentă sunt disponibile aici.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS / iPadOS 15.7.3 și iOS 12.5.7 au fost lansate pentru iPhone și iPad

iOS 15.7.3, iPadOS 15.7.3 și iOS 12.5.7 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar,...

Apple a lansat HomePod 2 – iată ce trebuie să știi despre noua boxă

Apple a anunțat miercuri după-amiază lansarea celei de-a doua generații a boxei inteligente HomePod, care va avea...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
361UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.3 a fost lansat pentru utilizatorii de Apple TV HD și 4K

Apple a lansat marți seară versiunea finală a tvOS 16.3 pentru toți utilizatorii de Apple TV generațiile 4, 5, 6 și 7 („HD” și...

Apple a lansat macOS Monterey 12.6.3 și macOS Big Sur 11.7.3

macOS Monterey 12.6.3 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de Mac. Noua versiune de Monterey este însoțită de o actualizare adusă de către Apple...

iOS / iPadOS 15.7.3 și iOS 12.5.7 au fost lansate pentru iPhone și iPad

iOS 15.7.3, iPadOS 15.7.3 și iOS 12.5.7 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.