iOS 16.2 beta 2 și iPadOS 16.2 beta 2 au fost lansate pentru iPhone și iPad

- Publicitate -

Apple a lansat marți seară iOS 16.2 beta 2 și iPadOS 16.2 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la aproximativ două săptămâni de la lansarea iOS 16.2 beta 1 / iPadOS 16.2 beta 1.

Având în vedere numărul de versiune, iOS 16.2 / iPadOS 16.2 reprezintă a doua actualizare majoră adusă iOS 16 / iPadOS 16 și aduce o serie de caracteristici noi pentru iPhone și iPad.

iPadOS 16.2 include o nouă aplicație numită Freeform, care poate fi utilizată pentru a lua notițe, schița, desena, precum și pentru a face brainstorming, crea mood board-uri și nu numai. Mai multe persoane pot colabora lucra pe aceeași tablă din Freeform, toate modificările aduse fiind sincronizate între dispozitivele utilizatorilor în timp real.

Tot pe iPad, noua versiune de software mai include compatibilitate pentru monitoarele externe în Manager de scenă, permițând folosirea simultană a până la opt aplicații. Trebuie specificat faptul că noua funcționalitate a Manager de scenă este disponibilă numai pe modelele de iPad cu chipset-uri M1 și M2.

iOS 16.2 și iPadOS 16.2 introduc o aplicație Locuință care are o arhitectură reproiectată, despre care Apple susține că va oferi performanțe îmbunătățite (în special în casele cu mai multe accesorii inteligente). Noua arhitectură necesită instalarea versiunii de software HomePod 16.2 / tvOS 16.2.

Noua versiune de iOS mai introduce posibilitatea de a raporta la Apple toate apelurile S.O.S. Urgențe plasate accidental, adaugă un nou widget pentru Somn, reintroduce scorurile live în aplicația TV și nu numai.

iOS 16.2 beta 2 și iPadOS 16.2 beta 2 pot fi descărcate de pe Apple Developer Center sau cu ajutorul sistemului de actualizare al iOS, de către toți dezvoltatorii de aplicații care și-au descărcat pe dispozitivele lor profilul pentru iOS 16/iPadOS 16.

Deocamdată, iOS 16.2 public beta 2 / iPadOS 16.2 public beta 2 nu sunt disponibile pentru utilizatori, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate pe parcursul săptămânii curente. Nici data lansării versiunilor finale ale iOS/iPadOS 16.2 nu este cunoscută, însă este posibil ca ele să fie oferite utilizatorilor până în iarnă.

iOS 16.2 / iPadOS 16.2 succede iOS 16.1 / iPadOS 16.1, care reprezintă cea mai recentă versiune majoră a iOS 16, aducând o multitudine de noutăți pe iPhone și pe iPad. Mai multe detalii aici.

Notă: Dacă ai instalat iOS 16.2 / iPadOS 16.2 beta 2 și ai descoperit și alte noutăți decât cele mai sus prezentate, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

macOS 13.1 Ventura beta 3 a fost lansat

macOS Ventura 13.1 beta 3 a fost lansat marți seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center....

iOS 16.2 beta 3 și iPadOS 16.2 beta 3 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat marți seară iOS 16.2 beta 3 și iPadOS 16.2 beta 3 pentru dezvoltatorii de...

tvOS 16.2 beta 3 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 16.2 beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului...

watchOS 9.2 beta 3 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat marți seară watchOS 9.2 beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua actualizare sosește la...

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785FaniÎmi place
10,899CititoriConectați-vă
361CititoriConectați-vă
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.2 beta 4 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 16.2 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

macOS 13.1 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.1 beta 4 a fost lansat joi seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la două...

watchOS 9.2 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat joi seară watchOS 9.2 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua actualizare sosește la două săptămâni distanță de watchOS 9.2 beta...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.