Apple a lansat iOS 16.1.2 pentru iPhone – iată noutățile

- Publicitate -

iOS 16.1.2 a fost lansat miercuri seară pentru utilizatorii de iPhone. Cea mai recentă versiune a sistemului de operare este disponibilă la trei săptămâni distanță de iOS 16.1.1 / iPadOS 16.1.1. Spre deosebire de iOS 16.1.1, însă, iOS 16.1.2 este disponibil numai pentru iPhone, o versiune de iPadOS 16.1.2 nefiind lansată astă-seară.

Potrivit notițelor lansării, iOS 16.1.2 vine să aducă o compatibilitate îmbunătățită cu operatorii de servicii wireless, precum și să optimizeze funcționalitatea „Detectare accident” (pe modelele de iPhone 14 și iPhone 14 Pro).

Optimizările aduse „Detectare accident” nu sunt detaliate de către Apple, dar se poate ca acestea să reducă sau să evite situațiile în care dispozitivele iPhone apelau serviciile de urgență atunci când utilizatorii se dădeau pe roller-coaster ori pe alte aparate din parcurile de distracții. Imediat după lansarea noii generații de iPhone și, implicit, a acestei funcționalități destinate apelării automate a serviciilor de urgență în caz de accident rutier au apărut numeroase sesizări din partea utilizatorilor nemulțumiți că dispozitivele lor apelează automat serviciile de urgență în timp ce se dau pe roller-coaster sau alte asemenea.

iOS 16.1.2 Notițele lansării

Această actualizare furnizează actualizări importante de securitate și include următoarele îmbunătățiri pentru iPhone:

  • Compatibilitate îmbunătățită cu operatorii de servicii wireless
  • Optimizări ale funcționalității „Detectare accident” pe modelele iPhone 14 și iPhone 14 Pro

Actualizare iPhone

Deși nu introduce funcționalități importante pentru majoritatea utilizatorilor, actualizarea la iOS 16.1.2 le este recomandată tuturor posesorilor modelelor de iPhone compatibile cu iOS 16, având în vedere și gravitatea problemelor adresate.

iOS 16.1.2 poate fi descărcat și instalat pe iPhone 8 / 8 Plus / X (și modelele ulterioare), atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC / Finder (pe macOS 10.15 și ulterior). Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 16.1.2 succede iOS 16.1.1, care reprezintă o actualizare ce a venit să adreseze probleme de securitate. Mai multe detalii aici.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 16.3 și iPadOS 16.3 au fost lansate pentru iPhone și iPad

iOS 16.3 și iPadOS 16.3 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru...

watchOS 9.3 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 9.3 a fost lansat luni seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Aceasta este a treia actualizare...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
362UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.3 a fost lansat pentru utilizatorii de Apple TV HD și 4K

Apple a lansat marți seară versiunea finală a tvOS 16.3 pentru toți utilizatorii de Apple TV generațiile 4, 5, 6 și 7 („HD” și...

Apple a lansat actualizarea 16.3 pentru HomePod

La o zi distanță de lansarea iOS 16.3 / iPadOS 16.3, watchOS 9.3 și a macOS Ventura 13.2 , actualizări majore care introduc o lungă listă...

Apple a lansat macOS Monterey 12.6.3 și macOS Big Sur 11.7.3

macOS Monterey 12.6.3 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de Mac. Noua versiune de Monterey este însoțită de o actualizare adusă de către Apple...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.