iOS 15.6 beta 2 și iPadOS 15.6 beta 2 au fost lansate pentru iPhone, iPad și iPod touch

- Publicitate -

Apple a lansat marți seară iOS 15.6 beta 2 și iPadOS 15.6 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la două săptămâni distanță de iOS 15.6 / iPadOS 15.6 beta 1.

Având în vedere numărul de versiune, iOS 15.6 și iPadOS 15.6 sunt actualizări majore pentru iOS 15 / iPadOS 15 și ar trebui să introducă o serie de caracteristici noi și importante pe iPhone, iPad și iPod touch.

Din păcate, până acum Apple n-a furnizat detalii privitoare la caracteristicile noi din cele două actualizări. La rândul lor, nici programatorii care au instalat cele mai recente versiuni de iOS și iPadOS nu au descoperit până acum caracteristici noi și importante.

De îndată ce caracteristicile noi ale iOS 15.6 / iPadOS 15.6 beta 2 vor fi descoperite, le vom prezenta mai jos în cadrul acestui articol.

iOS 15.6 / iPadOS 15.6 ar putea fi printre ultimele actualizări aduse de către Apple pentru iOS 15 / iPadOS 15, dat fiind faptul că gigantul californian lucrează deja la iOS / iPadOS 16, versiuni pe care le va anunța luni, pe 6 iunie, în cadrul WWDC și care, până în toamnă, vor putea fi instalate în versiuni beta de către programatori și membrii Apple Software Beta.

iOS 15.6 beta 2 și iPadOS 15.6 beta 2 pot fi descărcate de pe Apple Developer Center sau cu ajutorul sistemului de actualizare al iOS, de către toți dezvoltatorii de aplicații care și-au descărcat pe dispozitivele lor profilul pentru iOS 15/iPadOS 15.

Deocamdată, iOS 15.6 / iPadOS 15.6 public beta 2 nu sunt disponibile pentru utilizatori, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate pe parcursul săptămânii curente. Nici data lansării versiunilor finale ale iOS/iPadOS 15.6 nu este cunoscută, însă este posibil ca acestea să ajungă pe dispozitivele publicului larg în vară.

iOS 15.6 / iPadOS 15.6 succed iOS 15.5 / iPadOS 15.5, care reprezintă două actualizări mai degrabă modeste aduse iOS 15. Mai multe detalii aici.

Notă: Dacă ai instalat iOS 15.6 / iPadOS 15.6 beta 2 și ai descoperit și alte noutăți decât cele mai sus prezentate, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

iOS 16.1 beta 2 și iPadOS 16.1 beta 3 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat marți seară iOS 16.1 beta 2 și iPadOS 16.1 beta 3 pentru dezvoltatorii de...

watchOS 9.1 beta 2 a fost lansat pentru Apple Watch

La o săptămână de când watchOS 9.1 beta 1 este disponibil, compania Apple a publicat marți seară watchOS...

tvOS 16.1 beta 2 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 16.1 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului...

macOS Ventura 13 beta 8 a fost lansat pentru dezvoltatori

macOS Ventura beta 8 a fost lansat pentru dezvoltatorii de aplicații înregistrați pe Apple Developers Center la...

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785FaniÎmi place
10,542CititoriConectați-vă
364CititoriConectați-vă
82AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

macOS Ventura 13 beta 9 a fost lansat pentru dezvoltatori

macOS Ventura beta 9 a fost lansat pentru dezvoltatorii de aplicații înregistrați pe Apple Developers Center la o săptămână distanță de macOS 13 beta...

tvOS 16.1 beta 3 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 16.1 beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

watchOS 9.1 beta 3 a fost lansat pentru Apple Watch

La o săptămână de când watchOS 9.1 beta 2 este disponibil, compania Apple a publicat marți seară watchOS 9.1 beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicații. Deși...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.