iOS 15.5 și iPadOS 15.5 au fost lansate pentru iPhone și iPad. Iată ce aduc nou

- Publicitate -

iOS 15.5 și iPadOS 15.5 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad compatibile cu iOS 15 și iPadOS 15.

Noile actualizări sosesc la o lună și jumătate distanță față de iOS 15.4.1 / iPadOS 15.4.1 și au fost testate cu programatorii și utilizatorii încă de luna trecută.

iOS 15.5 și iPadOS 15.5 Noutăți

iOS 15.5 și iPadOS 15.5 sunt actualizări majore pentru iOS 15 / iPadOS 15. Sau cel puțin aceasta arată numărul lor de versiune, deoarece, din păcate, până astăzi, Apple n-a furnizat detalii privitoare la caracteristicile noi din cele două actualizări, iar programatorii și utilizatorii care le-au instalat pe dispozitivele lor nu au descoperit prea multe caracteristici noi.

Așa cum s-a descoperit încă din perioada de prelansare, iOS 15.5 a mai adus și mici modificări pentru Apple Pay Cash, Apple adăugând opțiuni de Solicitare și Trimitere. Mai mult, Apple a mai făcut și unele modificări în iTunes Pass, care obișnuia să fie accesibil din aplicația Portofel. O noutate adusă la nivelul aplicației Podcasturi oferă utilizatorilor posibilitatea de a limita numărul de episoade stocate pe dispozitivele lor.

În plus, codul intern al primelor versiuni de prelansare ale iOS 15.5 / iPadOS 15.5 arată intenția Apple de a lansa la un moment dat o aplicație Apple Classical, care să ofere utilizatorilor o experiență îmbunătățită pentru descoperirea și ascultarea de muzică clasică. În plus, se pare că Apple pregătește în iOS 15.5 o funcționalitate care va permite programatorilor de aplicații de tip „cititor” să adauge un link către un site web extern pentru a permite utilizatorilor să se autentifice și să își administreze conturile, fără a mai fi, deci, necesară abonarea prin intermediul App Store.

Mai multe detalii despre conținutul de securitate al acestor actualizări de iOS și iPadOS sunt disponibile aici.

iOS 15.5 Notițele lansării

iOS 15.5 include următoarele îmbunătățiri și corectări de probleme:

  • Podcasturi include o nouă configurare, care limitează numărul de episoade stocate pe iPhone și le șterge automat pe cele mai vechi
  • Este corectată o problemă care putea împiedica executarea automatizărilor locuinței declanșate de sosirea sau plecarea persoanelor

iPadOS 15.5 Notițele lansării

iPadOS 15.5 include următoarele îmbunătățiri și corectări de probleme:

  • Podcasturi include o nouă configurare, care limitează numărul de episoade stocate pe iPad și le șterge automat pe cele mai vechi

Actualizare iPhone și iPad

Actualizările la iOS 15.5 și iPadOS 15.5 le sunt recomandate tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 15 / iPadOS 15, având în vedere și gravitatea problemelor de securitate adresate.

iOS 15.5 poate fi descărcat și instalat pe iPhone SE / 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 15.5 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS / iPadOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC / Finder (pe macOS 10.15 și ulterior). Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 15.5 / iPadOS 15.5 succed iOS 15.4.1 / iPadOS 15.4.1, care reprezintă două actualizări minore pentru iOS / iPadOS 15, fiind lansate cu scopul de a adresa unele probleme apărute pe iPhone și iPad. Mai multe detalii aici.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de...

watchOS 9.4 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat miercuri seară watchOS 9.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build al sistemului...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
362UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

macOS 13.3 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.3 beta 4 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la aproximativ...

watchOS 9.4 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat miercuri seară watchOS 9.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build al sistemului de operare pentru Apple Watch sosește la...

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la o...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.