watchOS 8.1 a fost lansat pentru Apple Watch

- Publicitate -

watchOS 8.1 a fost lansat luni seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Această primă actualizare majoră adusă watchOS 8 vine să adreseze câteva probleme existente în primele build-uri ale actualizării, precum și să introducă noi caracteristici, și a fost testată cu programatorii și utilizatorii încă din septembrie.

watchOS 8.1 Notițele lansării

watchOS 8.1 introduce algoritmi îmbunătățiți pentru detectarea căzăturilor, compatibilitate pentru certificatele de vaccinare în aplicația Portofel (indisponibilă în România), exerciții Fitness+ cu prietenii prin FaceTime (via SharePlay) și nu numai.

Potrivit Apple, această actualizare include următoarele îmbunătățiri și corecturi de erori pentru Apple Watch-ul dvs.:

  • Algoritmi îmbunătățiți pentru a detecta căzăturile din timpul exercițiilor și opțiunea de a activa detectarea căderii numai în timpul exercițiilor (Apple Watch Series 4 sau ulterior)
  • Compatibilitate pentru certificatul verde COVID-19 îți oferă posibilitatea de a prezenta informații despre vaccinare verificabile, direct din Portofel (funcționalitate indisponibilă momentan în România).
  • Fitness+ acceptă SharePlay pentru a permite abonaților să invite până la 32 de persoane la un exercițiu în timpul unui apel FaceTime folosind un iPhone, iPad sau Apple TV.
  • Caracteristica mereu pornit a ecranului putea afișa ora incorect pentru unii utilizatori, atunci când aveau mâna coborâtă (Apple Watch Series 5 și ulterior).

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este recomandată tuturor utilizatorilor care posedă un Apple Watch Series 3 (sau mai recent) și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 6s sau mai recent, cu iOS 15.1 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 7:

watchOS 8.1 succede watchOS 8.0.1, care reprezintă o actualizare relativ minoră. Mai multe detalii despre watchOS 8.0.1 sunt disponibile aici.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de...

watchOS 9.4 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat miercuri seară watchOS 9.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build al sistemului...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
362UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

macOS 13.3 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.3 beta 4 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la aproximativ...

watchOS 9.4 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat miercuri seară watchOS 9.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build al sistemului de operare pentru Apple Watch sosește la...

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la o...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.