watchOS 8.1 a fost lansat pentru Apple Watch

- Publicitate -

watchOS 8.1 a fost lansat luni seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Această primă actualizare majoră adusă watchOS 8 vine să adreseze câteva probleme existente în primele build-uri ale actualizării, precum și să introducă noi caracteristici, și a fost testată cu programatorii și utilizatorii încă din septembrie.

watchOS 8.1 Notițele lansării

watchOS 8.1 introduce algoritmi îmbunătățiți pentru detectarea căzăturilor, compatibilitate pentru certificatele de vaccinare în aplicația Portofel (indisponibilă în România), exerciții Fitness+ cu prietenii prin FaceTime (via SharePlay) și nu numai.

Potrivit Apple, această actualizare include următoarele îmbunătățiri și corecturi de erori pentru Apple Watch-ul dvs.:

  • Algoritmi îmbunătățiți pentru a detecta căzăturile din timpul exercițiilor și opțiunea de a activa detectarea căderii numai în timpul exercițiilor (Apple Watch Series 4 sau ulterior)
  • Compatibilitate pentru certificatul verde COVID-19 îți oferă posibilitatea de a prezenta informații despre vaccinare verificabile, direct din Portofel (funcționalitate indisponibilă momentan în România).
  • Fitness+ acceptă SharePlay pentru a permite abonaților să invite până la 32 de persoane la un exercițiu în timpul unui apel FaceTime folosind un iPhone, iPad sau Apple TV.
  • Caracteristica mereu pornit a ecranului putea afișa ora incorect pentru unii utilizatori, atunci când aveau mâna coborâtă (Apple Watch Series 5 și ulterior).

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este recomandată tuturor utilizatorilor care posedă un Apple Watch Series 3 (sau mai recent) și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 6s sau mai recent, cu iOS 15.1 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 7:

watchOS 8.1 succede watchOS 8.0.1, care reprezintă o actualizare relativ minoră. Mai multe detalii despre watchOS 8.0.1 sunt disponibile aici.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.