Apple a actualizat Pages, Numbers și Keynote la versiunea 11.0. Iată noutățile aduse

- Publicitate -

Odată cu actualizările dedicate dezvoltatorilor de aplicații, Apple a mai lansat în această seară și o serie de actualizări majore pentru aplicațiile suitei iWork destinate atât dispozitivelor cu iOS și iPadOS, cât și Mac-urilor. Pages, Numbers și Keynote sunt disponibile, deci, la versiunea 11.0, atât pe iPhone și iPad, cât și pe computerele cu macOS. Prezenta actualizare adusă programelor de productivitate de la Apple introduce o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri în privința funcționalității.

Pe iOS și iPadOS, Pages, Numbers și Keynote includ acum tastaturi pe ecran care permit introducerea unor valori exacte pentru dimensiunea textului, spațiere, dimensiunile tabelelor și altele. De asemenea, a fost adăugată o funcționalitate care permite adăugarea sau eliminarea obiectelor și celulelor de tabel dintr-o selecție prin apăsarea sau tragerea peste acestea, și o serie de comenzi care permit editarea precisă în inspectorul Aranjare pentru ajustarea aspectului și poziționării obiectelor.

Apple mai precizează că acum este disponibilă, în aplicațiile iWork pentru iOS și iPadOS, o opțiune care permite documentelor / prezentărilor / foilor de calcul să fie deschise întotdeauna în modul de editare, precum și posibilitatea de a adăuga linkuri către numere telefonice în celule de tabel, obiecte de text și forme.

În Numbers pentru iPhone și iPad, a mai fost adăugată și posibilitatea de a exclude foaia de lucru rezumativă la exportarea unei foi de calcul în Microsoft Excel.

În versiunile pentru macOS ale celor trei aplicații susnumite, pe de altă parte, a fost adăugat, în primul rând, un browser multimedia îmbunătățit, care oferă opțiuni de căutare superioare și categorii noi de conținut, cum ar fi Recente, Portrete și Live Photos. De asemenea, acestea mai includ și funcționalități AppleScript care permit schimbarea parolei unui document / unei foi de calcul / prezentări ori deschiderea unui astfel de fișier protejat cu parolă.

Keynote pentru Mac introduce posibilitatea de a vizualiza notițele prezentatorului, diapozitivul curent și diapozitivul următor în timpul susținerii unei prezentări, precum îmbunătățește și afișarea imaginilor în miniatură din fereastra de ordonare a compozițiilor, simplificând editarea secvențelor complexe.

De asemenea, cele trei aplicații permit acum, asemenea versiunilor pentru iOS, posibilitatea de a adăuga linkuri către numere telefonice în celule de tabel, obiecte de text și forme.

Versiunile 11.0 ale Pages, Keynote și Numbers pentru iPhone și iPad pot fi instalate pe dispozitivele cu iPadOS și iOS 13.1 sau ulterior, în timp ce versiunile pentru Mac pot fi instalate pe toate computerele cu macOS 10.15 Catalina ori o versiune ulterioară a sistemului de operare.

iOS

Mac

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

oneSafe este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

Este vineri, sfârșit de săptămână, ceea ce înseamnă că Apple a actualizat pagina cu recomandări din versiunea...

Amazon Prime Video este disponibil și în România. Aplicația pentru iPhone și iPad a serviciului de filme și seriale poate fi descarcată acum

2016 este anul în care două dintre cele mai importante servicii online cu filme și seriale la cerere...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

iOS / iPadOS 15.8.1 și iOS / iPadOS 16.7.5 / macOS 13.6.4 și macOS 12.7.3 au fost lansate

iOS 15.8.1, iPadOS 15.8.1, iOS 16.7.5 și iPadOS 16.7.5 au fost lansate miercuri seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor...

Apple a lansat actualizarea 17.3 pentru HomePod

Odată cu lansarea iOS 17.3 / iPadOS 17.3, watchOS 10.3, macOS 14.3 și a tvOS 17.3, actualizări majore care introduc mai multe noutăți pe iPhone,...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.