Apple a actualizat Pages, Numbers și Keynote la versiunea 11.0. Iată noutățile aduse

- Publicitate -

Odată cu actualizările dedicate dezvoltatorilor de aplicații, Apple a mai lansat în această seară și o serie de actualizări majore pentru aplicațiile suitei iWork destinate atât dispozitivelor cu iOS și iPadOS, cât și Mac-urilor. Pages, Numbers și Keynote sunt disponibile, deci, la versiunea 11.0, atât pe iPhone și iPad, cât și pe computerele cu macOS. Prezenta actualizare adusă programelor de productivitate de la Apple introduce o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri în privința funcționalității.

Pe iOS și iPadOS, Pages, Numbers și Keynote includ acum tastaturi pe ecran care permit introducerea unor valori exacte pentru dimensiunea textului, spațiere, dimensiunile tabelelor și altele. De asemenea, a fost adăugată o funcționalitate care permite adăugarea sau eliminarea obiectelor și celulelor de tabel dintr-o selecție prin apăsarea sau tragerea peste acestea, și o serie de comenzi care permit editarea precisă în inspectorul Aranjare pentru ajustarea aspectului și poziționării obiectelor.

Apple mai precizează că acum este disponibilă, în aplicațiile iWork pentru iOS și iPadOS, o opțiune care permite documentelor / prezentărilor / foilor de calcul să fie deschise întotdeauna în modul de editare, precum și posibilitatea de a adăuga linkuri către numere telefonice în celule de tabel, obiecte de text și forme.

În Numbers pentru iPhone și iPad, a mai fost adăugată și posibilitatea de a exclude foaia de lucru rezumativă la exportarea unei foi de calcul în Microsoft Excel.

În versiunile pentru macOS ale celor trei aplicații susnumite, pe de altă parte, a fost adăugat, în primul rând, un browser multimedia îmbunătățit, care oferă opțiuni de căutare superioare și categorii noi de conținut, cum ar fi Recente, Portrete și Live Photos. De asemenea, acestea mai includ și funcționalități AppleScript care permit schimbarea parolei unui document / unei foi de calcul / prezentări ori deschiderea unui astfel de fișier protejat cu parolă.

Keynote pentru Mac introduce posibilitatea de a vizualiza notițele prezentatorului, diapozitivul curent și diapozitivul următor în timpul susținerii unei prezentări, precum îmbunătățește și afișarea imaginilor în miniatură din fereastra de ordonare a compozițiilor, simplificând editarea secvențelor complexe.

De asemenea, cele trei aplicații permit acum, asemenea versiunilor pentru iOS, posibilitatea de a adăuga linkuri către numere telefonice în celule de tabel, obiecte de text și forme.

Versiunile 11.0 ale Pages, Keynote și Numbers pentru iPhone și iPad pot fi instalate pe dispozitivele cu iPadOS și iOS 13.1 sau ulterior, în timp ce versiunile pentru Mac pot fi instalate pe toate computerele cu macOS 10.15 Catalina ori o versiune ulterioară a sistemului de operare.

iOS

Mac

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

oneSafe este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

Este vineri, sfârșit de săptămână, ceea ce înseamnă că Apple a actualizat pagina cu recomandări din versiunea...

Cum sa utilizati aplicatia Find My iPhone (Gasire iPhone) pentru a va gasi si recupera iPhone-ul, iPad-ul sau Mac-ul pierdut ori furat – Tutorial

Find My iPhone (Gasire iPhone/iPad/iPod/Mac) este aplicatia creata de catre Apple care va ofera posibilitatea ca, folosind...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
362UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

macOS 13.3 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.3 beta 4 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la aproximativ...

watchOS 9.4 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat miercuri seară watchOS 9.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build al sistemului de operare pentru Apple Watch sosește la...

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la o...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.