iOS 14.4.1 și iPadOS 14.4.1 au fost lansate pentru iPhone și iPad

- Publicitate -

iOS 14.4.1 și iPadOS 14.4.1 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad compatibile cu iOS 14 și iPadOS 14.

Noua actualizare adusă iOS 14 / iPadOS 14 sosește la aproape o lună și jumătate distanță de iOS 14.4 / iPadOS 14.4 și nu a fost testată în prealabil cu programatorii și membrii Apple Software Beta Program de către Apple.

iOS 14.4.1 și iPadOS 14.4.1 Noutăți

Potrivit Apple, iOS 14.4.1 și iPadOS 14.4.1 furnizează „actualizări importante de securitate”, fiind deci recomandată tuturor utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch.

Într-un document de asistență care însoțește aceste actualizări, gigantul californian precizează că noua versiune de iOS și iPadOS adresează o singură problemă de securitate. Vorbim despre o vulnerabilitate a WebKit care putea permite conținutului web otrăvit să execute cod în mod arbitrar pe dispozitivele afectate.

Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduc funcționalități importante pentru majoritatea utilizatorilor, actualizările la iOS 14.4.1 și iPadOS 14.4.1 le sunt recomandate tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 14 / iPadOS 14, având în vedere și gravitatea problemelor de securitate adresate.

iOS 14.4.1 poate fi descărcat și instalat pe iPhone SE / 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 14.4.1 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS / iPadOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC / Finder (pe macOS 10.15 și ulterior). Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 14.4.1 / iPadOS 14.4.1 succed iOS / iPadOS 14.4, care reprezintă cele mai recente versiuni majore ale iOS 14 și iPadOS 14, aducând o serie de caracteristici și îmbunătățiri pe dispozitivele iPhone și iPad compatibile. Toate noutățile din iOS / iPadOS 14.4 sunt prezentate aici.

În prezent, Apple mai testează cu programatorii și utilizatorii iOS / iPadOS 14.5, o versiune pe care urmează să o lanseze la începutul acestei primăveri.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

Apple a lansat iOS 16.1.2 pentru iPhone – iată noutățile

iOS 16.1.2 a fost lansat miercuri seară pentru utilizatorii de iPhone. Cea mai recentă versiune a sistemului...

iOS 16.2 beta 4 și iPadOS 16.2 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat joi seară iOS 16.2 beta 4 și iPadOS 16.2 beta 4 pentru dezvoltatorii de...

macOS 13.1 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.1 beta 4 a fost lansat joi seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center....

watchOS 9.2 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat joi seară watchOS 9.2 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua actualizare sosește la...

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785FaniÎmi place
10,899CititoriConectați-vă
361CititoriConectați-vă
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.2 beta 4 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 16.2 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

macOS 13.1 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.1 beta 4 a fost lansat joi seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la două...

watchOS 9.2 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat joi seară watchOS 9.2 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua actualizare sosește la două săptămâni distanță de watchOS 9.2 beta...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.