watchOS 7 beta 2 a fost lansat pentru Apple Watch

- Publicitate -

watchOS 7 beta 2 a fost lansat marți seară pentru Apple Watch. Noua actualizare sosește la două săptămâni distanță de WWDC 2020 și watchOS 7 beta 1 și li se adresează numai dezvoltatorilor de aplicații.

watchOS 7 este cea mai recentă versiune majoră a sistemului de operare pentru Apple Watch și introduce o sumedenie de noutăți pentru posesorii de ceas.

În primul rând, această actualizare introduce o nouă caracteristică de partajare a cadranelor care permite trimiterea cadranelor create prin Mesaje, Mail, App Store, rețele sociale sau site-uri web. Și pentru că tot suntem la acest capitol, trebuie să precizăm că au fost adăugate noi cadrane Cronograf Pro, cadranul Poze are noi filtreiar cadranul XXL acceptă complicații bogate. Programatorii vor putea oferi mai mult de o complicație pentru o aplicație, iar Apple a introdus complicații pentru Scurtături, fazele lunii, ceas global și nu numai.

Așteptată de ceva vreme de către utilizatori, watchOS 7 introduce o caracteristică de analiză a somnului. Aceasta folosește accelerometrul ceasului pentru a detecta mișcările mici ale corpului datorate respirației din timpul somnului, furnizează detalii despre durata somnului, permite stabilirea unui obiectiv de somn, precum și a unui program pentru culcare și trezire. În plus, această caracteristică vine și cu o funcție de Relaxare înainte de somn, iar în timpul orelor de somn va fi activat modul Nu deranjați și va fi întunecat ecranul ceasului. La ora de trezire, ceasul va porni o alarmă care folosește retroacțiuni haptice și sunete discrete pentru a nu te trezi brusc, afișându-ți totodată un rezumat al somnului și informații meteo.

Tot pentru Sănătate, watchOS 7 oferă utilizatorilor un sistem de detectare a spălatului pe mâini. Ceasul va detecta când începi să te speli pe mâini (prin identificarea mișcărilor specifice și a sunetelor) și va porni, grație acestui sistem, un temporizator de 20 de secunde, care te va ajuta să respecți timpul recomandat pentru spălatul pe mâini. În situația în care închei spălatul pe mâini înaintea finalizării temporizatorului, vei fi atenționat, la fel cum se va întâmpla și atunci când ceasul detectează că a trecut o perioadă lungă de timp în care nu te-ai spălat. Aplicația Sănătate de pe iPhone va afișa un raport cu frecvența și durata spălatului pe mâini.

Noua versiune a watchOS mai vine și cu unele schimbări în privința aplicației Activitate, care a fost redenumită în Fitness, adaugă noi tipuri de exerciții și introduce notificări pentru niveluri sunet căști audio. Mai multe detalii despre acestea, dar și despre celelalte caracteristici din watchOS 7 sunt disponibile în cadrul articolului către care face trimitere linkul de mai jos.

Noutățile din watchOS 7 beta 2, atunci când vor fi descoperite, vor fi prezentate în cadrul acestui articol.

watchOS 7 beta 2 poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple Watch de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja un profil de dezvoltator pentru ceas). Pentru a actualiza Apple Watch la watchOS 7 beta 2 va trebui ca iPhone-ul asociat să aibă instalat măcar iOS 14 și să fie în proximitatea ceasului, iar Apple Watch-ul să fie pus la încărcat și să aibă măcar 50% baterie.

Noua versiune de watchOS nu mai este compatibilă cu câteva modele de Apple Watch care puteau fi actualizate la watchOS 6. Mai multe detalii despre compatibilitatea watchOS 7 sunt disponibile aici.

watchOS 7 urmează să fie lansat în toamna acestui an. Până atunci, prezenta actualizare va putea fi testată de către dezvoltatorii de aplicații, precum și de membrii Apple Software Beta, începând cu luna curentă.

Notă: Dacă ai efectuat actualizarea la watchOS 7 beta 2 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.