tvOS 13.4.6 a fost lansat pentru Apple TV 4 și 4K

- Publicitate -

tvOS 13.4.6 a fost lansat în această seară pentru toți utilizatorii posesori de Apple TV generația a 4-a sau/și Apple TV generația a 5-a (/Apple TV 4K). Această actualizare adusă tvOS 13 sosește la aproximativ o săptămână distanță de tvOS 13.4.6 și nu a fost testată împreună cu dezvoltatorii și utilizatorii.

tvOS 13.4.6 Noutăți

Deși Apple nu furnizează notițele lansării actualizărilor de tvOS, această actualizare, asemenea actualizărilor de iOS, iPadOS și watchOS lansate în această seară, vine în mod cert să înlăture acele probleme „importante” de securitate despre care a vorbit în notițele lansării iOS 13.5.1 și watchOS 6.2.6.

Uitându-ne peste pagina dedicată conținutului de securitate al acestei actualizări de tvOS, aceasta vine să adreseze o problemă de securitate descoperită de unc0ver ce putea permite executarea de cod arbitrar cu privilegii kernel de către aplicațiile otrăvite. Aceeași problemă de securitate a fost adresată și în iOS 13.5.1 / iPadOS 13.5.1, iar în cazul acestor sisteme de operare din urmă a fost folosită pentru dezvoltarea unei soluții de jailbreak ce funcționa inclusiv în iOS 13.5. Deocamdată, în cazul tvOS, nu știm dacă această problemă a fost exploatată în vreun fel.

Actualizare Apple TV 4/4K

Majoră sau nu, instalarea tvOS 13.4.6 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple TV generația a 4-a și/sau Apple TV generația a 5-a.

Pentru a-ți actualiza sistemul la cea mai recentă versiune de tvOS, tot ce trebuie să faci este să accesezi Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați.

Notă: în situația în care ai instalat pe Apple TV un profil de dezvoltator / membru Apple Software Beta, nu vei putea efectua această actualizare. Aceasta înseamnă că, cel mai probabil, Apple va lansa în zilele următoare o nouă versiune de prelansare pentru tvOS, și va cuprinde în aceasta actualizările de securitate din tvOS 13.4.6.


tvOS 13.4.6 succede tvOS 13.4.5, o actualizare care, de asemenea, nu a introdus noutăți remarcabile pe modelele de Apple TV compatibile (cel puțin nu pentru utilizatorii din România). Mai multe detalii despre noutățile din tvOS 13.4.5 sunt disponibile aici.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Apple nu mai permite verificarea online a blocării în iCloud a iPhone și iPad

Apple a eliminat zilele trecute instrumentul online de verificare a stării Blocării activării de pe site-ul iCloud.com, lăsând utilizatorii...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.