Actualizare 18 decembrie, ora 20:35: tvOS 13.3.1 public beta 1 a fost lansat în această seară pentru toți membrii Apple Software Beta.


Apple a lansat tvOS 13.3.1 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la aproximativ o săptămână distanță de versiunea finală a tvOS 13.3.

Deocamdată nu știm ce noutăți aduce tvOS 13.3.1 beta, însă se prea poate ca această actualizare să fie destul de minoră, având în vedere faptul că actualizările intermediare de tvOS au fost până acum concentrate în special pe actualizări de securitate și corecturi de erori.

Cu toate acestea, în situația în care vor fi descoperite, noutățile din tvOS 13.3.1 beta 1 vor fi prezentate în cadrul acestui articol.

tvOS 13.3.1 beta este disponibil momentan numai pentru dezvoltatorii de aplicații. Aceștia vor putea instala prezentul build pe Apple TV HD și Apple TV 4K din Configurări> Sistem> Actualizări software > Actualizați software-ul, via profilul de dezvoltator ce poate fi instalat via Xcode. tvOS 13.3.1 public beta va fi disponibil probabil săptămâna aceasta.

Lansată săptămâna trecută, tvOS 13.3 nu a introdus noutăți remarcabile pe modelele de Apple TV compatibile (cel puțin nu pentru utilizatorii din România). Mai multe detalii despre noutățile din tvOS 13.3 sunt disponibile aici.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat tvOS 13.3.1 beta 1 pe Apple TV, și ai descoperit noutăți despre care nu am vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.