Actualizare 18 decembrie, ora 20:35: macOS 10.15.3 public beta 1 a fost lansat în această seară pentru toți membrii Apple Software Beta.


Apple a lansat în această seară macOS 10.15.3 Catalina beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Această actualizare sosește la o săptămână distanță de cea de-a doua actualizare adusă macOS Catalina 10.15.

Deocamdată nu știm care sunt îmbunătățirile pe care le va aduce ce-a de-a treia actualizare adusă macOS Catalina, însă cel mai probabil aceasta se va concentra pe îmbunătățirea performanțelor, introducerea unor actualizări de securitate și corectarea unor erori care nu au fost adresate în macOS Catalina 10.15.2.

Noul build de macOS poate fi descărcat și instalat gratuit din Preferințe sistem > Actualizare software, de către toți posesorii de computere Mac compatibile cu Catalina care au instalat un profil de dezvoltator pentru macOS Catalina.

macOS 10.15.3 succede macOS 10.15.2, o actualizare care a introdus compatibilitate cu iTunes Remote, noutăți în muzică și numeroase corecturi de erori. Mai multe detalii cu privire la noutățile aduse de macOS 10.15.2 sunt disponibile aici.

Notă: Dacă ați instalat macOS 10.15.3 beta 1 și ați descoperit noutăți, vă rugăm să ne anunțați printr-un comentariu, mai jos în cadrul acestui articol.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.