Apple a lansat actualizarea 13.3 cu câteva noutăți pentru HomePod

0
307
homepod 13.2

Odată cu lansarea iOS 13.3, o actualizare majoră care introduce o lungă listă de caracteristici noi și corecturi în sistemul de operare pentru iPhone și iPad, Apple a lansat astă-seară și o actualizare majoră a software-ului folosit de HomePod, care introduce câteva noutăți bine-venite.

Versiunea 13.3 a software-ului HomePod vine, în primul rând, să îmbunătățească aptitudinea boxei de a distinge vocile utilizatorilor din casă. De asemenea, aceasta permite fiecărui membru în parte din familie să activeze sau să dezactiveze solicitările personale, astfel încât să nu mai aibă grija că s-ar putea ca altcineva să obține informațiile sale personale.

În fine, prezenta actualizare adusă HomePod vine să corecteze o eroare din cauza căreia muzica nu era redată pe o pereche stereo de boxe ca urmare a unui apel telefonic.

Noua actualizare de software adusă HomePod va fi instalată automat pe aceste boxe de îndată ce dispozitivele cu iOS la care sunt asociate sunt actualizate la iOS 13.3. În situația în care actualizarea nu se efectuează automat, utilizatorii o vor putea realiza manual din configurările boxei prezente în aplicația Locuință.

În momentul de față, HomePod este disponibilă în magazinele Apple și ale partenerilor din Regatul Unit al Marii Britanii, Franța, Germania, Spania, SUA, Canada, Mexic, China și Hong Kong.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.