ios 13.3

iOS 13.3 și iPadOS 13.3 au fost lansate marți seară și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad compatibile cu iOS 13 și iPadOS. Noile versiuni ale sistemelor de operare au fost testate încă de la începutul lunii trecute și aduc câteva noutăți pentru utilizatori.

iOS 13.3 și iPadOS 13.3 Iată tot ce aduc nou pe iPhone și iPad

După cum ne indică și numărul versiunii, iOS 13.3 și iPadOS 13.3 reprezintă două actualizări majore pentru sistemele de operare destinate iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad. Acestea introduc, în primul rând, caracteristica Limite de comunicare pentru Timp de utilizare. Promisă încă din vară, această nouă caracteristică le permite părinților să aleagă cu cine vor putea copiii lor să vorbească prin mesaje / telefon în timpul perioadei de culcare și/sau când sunt în timp de utilizare (numerele de telefon de urgență sunt mereu permise, iar atunci când vor fi apelate vor dezactiva limitele de comunicare vreme de 24 de ore).

Alături de limite de comunicare, iOS 13.3 și iPadOS 13.3 vin să ofere, în Safari, SFSafariViewController și ASWebAuthenticationSession, compatibilitate pentru cheile de securitate cu NFC, USB și Lightning ce se supun standardului FIDO2 cu standardul WebAuthn, pe dispozitivele care au capacitățile hardware necesare. Or, începând cu această actualizare, se vor putea folosi chei de securitate fizice precum YubiKey-ul echipat cu Lightning pentru a beneficia, pe site-urile compatibile, de un sistem de autentificare cu doi factori mai sigur.

Trecând mai departe, iOS 13.3 introduce în Configurări un nou comutator ce permite dezactivarea Animoji și a abțibildurilor Memoji din tastatura emoji. De asemenea, această actualizare mai vine și cu o modificare ușoară pentru pictograma aplicației Apple Watch, precum și cu o opțiune de a salva versiunea editată a unui clip video separat de cea originală (anterior fiind disponibilă numai opțiunea de a înlocui videoclipul original cu cel editat în Poze).

iOS 13.3 și iPadOS 13.3 Notițele lansării

iOS 13.3 aduce îmbunătățiri, corectează probleme și furnizează controale parentale suplimentare pentru funcționalitatea „Timp de utilizare”.

Timp de utilizare

 • Noile controale parentale furnizează mai multe opțiuni de limitare a comunicațiilor cu privire la cei pe care copilul îi poate contacta telefonic, prin FaceTime sau prin Mesaje
 • Lista de contacte pentru copil le permite părinților să gestioneze contactele care apar pe dispozitivele copilului lor

Bursa

 • Continuați lectura cu linkuri către articole asociate sau către alte articole de la aceeași publicație

De asemenea, această actualizare corectează probleme și include alte îmbunătățiri. Această actualizare:

 • Permite crearea unui clip video nou la scurtarea unui clip video în aplicația Poze
 • Furnizează compatibilitate pentru cheile de securitate NFC, USB și Lightning conforme cu specificațiile FIDO2 în Safari
 • Corectează probleme din Mail care puteau împiedica descărcarea mesajelor noi
 • Remediază o problemă care împiedica ștergerea mesajelor din conturile de Gmail
 • Rezolvă probleme care puteau cauza afișarea unor caractere incorecte în mesajele și duplicatele mesajelor trimise din conturile de Exchange
 • Corectează o problemă care putea provoca imobilitatea cursorului după o apăsare lungă pe bara de spațiu
 • Remediază o problemă care putea cauza afișarea neclară a capturilor de ecran trimise prin Mesaje
 • Rezolvă o problemă care putea împiedica salvarea decupării sau adnotării capturilor de ecran în Poze
 • Corectează o problemă care putea împiedica partajarea înregistrărilor din Reportofon cu alte aplicații audio
 • Remediază o problemă care putea împiedica degajarea insignei cu apelurile ratate de pe aplicația Telefon
 • Rezolvă o problemă care putea determina afișarea incorectă a configurării “Date celulare” ca fiind dezactivată
 • Corectează o problemă care împiedica dezactivarea modului Întunecat dacă opțiunea “Inversare inteligentă” era activată
 • Remediază o problemă care putea cauza încărcarea mai lentă decât era de așteptat cu unele încărcătoare wireless

iOS 13.3 / iPadOS 13.3 Actualizare iPhone și iPad

Actualizările la iOS 13.3 și iPadOS 13.3 le sunt recomandate tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 13 / iPadOS 13, având în vedere noutățile aduse.

iOS 13.3 poate fi descărcat și instalat pe iPhone 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 13.3 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru PC / Finder (pe Mac). Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 13.3 succede iOS 13.2.3 / iPadOS 13.2.3, actualizări care au venit cu câteva corecturi de probleme. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.