Beats Solo Pro – iată ce trebuie să știi despre noile căști de la Apple

0
1742
beats solo pro

Beats Solo Pro au fost lansate marți de către Apple și sunt primele căști de tip „pe urechi” de la Beats care vin cu un sistem activ de anulare a zgomotelor de fundal.

Aidoma căștilor Beats Studio3 (care sunt de tip „peste urechi”), noile căști wireless Beats Solo Pro vin cu tehnologia Beats de anulare a zgomotelor „Pure ANC” într-o variantă ajustată pentru a se plia mai bine pe acest tip de căști. Apple susține că Pure ANC de pe Beats Solo Pro folosește algoritmi avansați pentru a monitoriza și pentru a se ajusta în mod continuu pentru mediul înconjurător.

Atunci când este activată, o nouă funcționalitate denumită „Transparență” va porni microfoanele externe ale Solo Pro astfel încât cel care le poartă să poată auzi anunțuri, să poată discuta cu prietenii și/sau să fie mai conectat cu mediul înconjurător, fără a trebui să ridice căștile de pe urechi ori să oprească redarea muzicii ori a conținutului audio. Pentru a activa /dezactiva această funcționalitate disponibilă în exclusivitate pentru Beats Solo Pro va trebui să apeși butonul nou de pe casca stângă.

Apple susține că noile sale căști au o autonomie a bateriei de 22 de ore atunci când Pure ANC și Transparență sunt activate sau de 40 de ore atunci când acestea sunt dezactivate. În plus, funcționalitatea Fast Fuel este prezentă și pe aceste căști Beats pentru a oferi până la trei ore suplimentare de redare cu o încărcare de numai 10 minute. Și da, în sfârșit, încărcarea căștilor se realizează prin intermediul unei mufe Lightning.beats solo pro lighning

Pe partea de design, noile Beats Solo Pro arată, în linii mari, ca și Beats Solo3, însă vin cu niște cupe redesenate care le vor face mai confortabile și vor oferi o acustică mai bună decât până acum. De asemenea, noile căști vin și cu glisoare metalice aparente, care le fac mai durabile și le diferențiază de modelele precedente, precum și cu o bandă de susținere care nu are o separare vizibilă la nivelul balamalelor atunci când căștile sunt deschise pentru a oferi un aspect mai neted.

La capitolul audio, Beats Solo Pro au o platformă acustică îmbubnătățită, care include un driver îmbunătățit. Ele folosesc două microfoane beam-forming, un accelerometru de detectare a vorbirii îmbunătățit și cipul Apple H1 pentru a oferi o calitate audio îmbunătățită și un sistem de recunoaștere vocală capabil să ofere până și funcționalitatea „Hey Siri”.

Alte aspecte noi la Beats Solo Pro sunt sistemul de pornire la deschiderea căștilor, respectiv de oprire la închiderea lor, precum și caracteristica Partajare audio. Disponibilă în iOS 13, aceasta din urmă permite utilizatorilor să partajeze conținut audio între Solo Pro și alte căști Beats sau AirPods cu cipurile W1 sau H1. Pentru a face acest lucru, aceștia vor trebui să aducă al doilea set de căști în aproprierea dispozitivului iPhone cu iOS 13 / iPadOS și să îl conecteze printr-o atingere pentru ca mai apoi să poată asculta pe ambele seturi același conținut audio, la ce volum dorește fiecare.

Apple susține că noile căști Beats Solo Pro își vor face apariția în magazinele sale pe 30 octombrie. Acestea vor fi disponibile pe negru, gri, albastru închis, albastru deschis, roșu (PRODUCT)RED și fildeș.

Prețul noilor Beats Solo Pro este 299,95€ la magazinele Apple din zona euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.