MacBook Air 2019 a fost lansat și este mai ieftin și puțin mai bun

0
1950
macbook air 2019

Introdusă anul trecut, actuala generație de MacBook Air a primit o primă actualizare din partea Apple în cursul zilei de 9 iulie. Păstrând același design și, în mare, cam aceleași caracteristici, noul MacBook Air 2019 vine cu o mică îmbunătățire la afișaj și cu o reducere de preț.

Disponibil în continuare pe argintiu, gri stelar și auriu și având același profil ultra-subțire, o masă de doar 1,25kg și ecranul Retina de 13,3 inchi cu o rezoluție de 2560×1600, MacBook Air 2019 vine, pentru prima dată pe acest model, cu tehnologia True Tone. Disponibilă de ceva vreme la iPad, iPhone și la MacBook Pro, această tehnologie ajustează în mod automat punctul de alb al afișajului pentru a se potrivi cu temperatura de culoare a mediului înconjurător, făcând astfel paginile web, mesajele e-mail și nu numai să arate ca și cum ar fi tipărite pe hârtie.

În rest, dacă vă așteptați ca noul model de MacBook Air să vină și cu alte noutăți, veți fi dezamăgiți să auziți că în continuare el vine cu un procesor Intel Core i5 din a 8-a generație, tactat la 1,6GHz (Turbo Boost până la 3,6GHz), cu 128GB de SSD (și posibilitatea de a fi configurat cu SSD de până la 1TB – mult mai ieftin decât până acum), 8GB de RAM LPDDR3 (cu posibilitate de upgrade la 16GB), Intel UHD Graphics 617, 2 porturi USB-C, un jack și o autonomie a bateriei de până la 12 ore. De asemenea, el păstrează același trackpad mare, Touch ID cu  cipul de securitate Apple T2 și, da, tastatura cu mecanism fluture.

Totuși, această lipsă de noutăți vine și cu o veste bună – prețul. Apple a decis să reducă cu 100€ prețul pentru fiecare configurație standard de MacBook Air (diferite numai prin capacitatea de stocare – 128GB vs. 256GB). Astfel, MacBook Air de 128GB va costa acum 1.249€, în timp ce MacBook Air de 256GB va avea un preț de plecare de 1.499€.

„Noul” MacBook Air este disponibil începând de acum în magazinele Apple și va ajunge în viitorul foarte apropriat și în magazinele partenere din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.