Texas Hold’em – primul joc de la Apple a fost relansat pe App Store pentru iPhone și iPod

0
1661
joc apple

Într-o mutare surprinzătoare legată de aniversarea a zece ani de la lansarea App Store, Apple a reînviat primul său joc pentru iPod și iPhone – Texas Hold’em.

Versiunea 2.0 a acestui joc de poker a fost publicată pe App Store la începutul săptămânii curente, iar în descrierea actualizării, compania americană ne spune că a fost complet reproiectată, reinterpretată și reconstruită pentru a folosi o grafică de înaltă rezoluție, precum și pentru a adăuga noi personaje, un gameplay mai provocator și multe altele.

Texas Hold’em de la Apple s-a întors! Pentru a sărbători 10 ani de la lansarea App Store, am readus unul dintre primele sale jocuri, un clasic apreciat. Creat inițial pentru iPod, apoi lansat pe iPhone, fanii jocului vor adora noul design elegant, cu personaje noi, o experiență de joc mai interesantă și grafică uimitoare pentru cele mai noi modele de iPhone și iPod touch

Texas Hold’em este un joc de poker în care jucătorii pot miza, blufa și avea indicii secrete în încercarea de a avansa către un nou loc de desfășurare – printre care se numără Las Vegas, Paris și Macao. Noua versiune a acestui joc este complet gratis, permițând utilizatorilor să se joace împotriva a 24 de adversari realiști ori chiar împotriva prietenilor, prin Wi-Fi.

Texas Hold’em a fost lansat de către Apple pentru iPod încă din anul 2006. Disponibilitatea lui a fost extinsă și la iPhone, doi ani mai târziu, în momentul în care a fost lansat App Store. Apple l-a retras de pe App Store în luna noiembrie a anului 2011, mutarea făcută acum fiind de-a dreptul surprinzătoare.

Pentru a te juca „Texas Hold’em” va trebui să ai un dispozitiv iPhone sau iPod touch cu cel puțin iOS 12 instalat. Jocul este disponibil și în limba română și are dimensiunea de 1,5GB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.