watchOS 5.2 beta 5 a fost lansat pentru dispozitivele Apple Watch. Disponibilă numai pentru dezvoltatorii de aplicații, noua versiune de watchOS sosește la o săptămână distanță de watchOS 5.2 beta 4.

Conform Apple, watchOS 5.2 aduce „corecturi de erori și îmbunătățiri pentru performanțe.”

Până acum, dezvoltatorii care au testat această actualizare nu au descoperit decât o serie de noi cadrane pentru modelele Hermès de Apple Watch. Disponibile pe roz și albastru, aceste noi cadrane se aseamănă cu cele disponibile deja pe ediția Hermès a ceasului Apple (via WatchGeneration).

În situația în care sunt introduse funcționalități noi și/sau alte modificări, noi vi le vom prezenta puțin mai jos în cadrul acestui articol.

watchOS 5.2 beta 5 are numărul de build 16T5222a și poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple Watch de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja un profil de dezvoltator pentru ceas). Pentru a actualiza Apple Watch la watchOS 5.2 beta 5 va trebui ca iPhone-ul asociat să aibă instalat măcar iOS 12.2 și să fie în proximitatea ceasului, iar Apple Watch-ul să fie pus la încărcat și să aibă măcar 50% baterie.

Data lansării versiunii finale de watchOS 5.2 este necunoscută până la ora actuală, însă această actualizare a sistemului de operare va fi disponibilă pe toate modelele de Apple Watch, cu excepția primei generații („Series 0”).

Versiunile beta 5 ale tvOS 12.2 și iOS 12.2 sunt și ele disponibile acum.

Notă: Dacă ai efectuat actualizarea la watchOS 5.2 beta 5 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.