Odată cu lansarea gamei 2019 de iMac, compania Apple a introdus astăzi două opțiuni noi de upgrade pentru iMac Pro și a redus prețul unora dintre opțiunile deja existente.

Prima dintre noile opțiuni de upgrade a iMac Pro este la capitolul RAM, memoria ECC DDR4 de 256GB (la 2666 MHz) fiind adăugată. Aceasta dublează, așadar, cei 128GB de RAM, care reprezentau configurația anterioară maximă pe care un client nou de iMac Pro o putea comanda. Însă la un preț pe măsură. 6.240€ va trebui să scoată din buzunar un client nou de iMac Pro care va dori să aibă 256GB de RAM pe computerul său (pe lângă prețul iMac-ului, care pornește de la 5.499€).

Cea de-a doua opțiune este pentru grafică, Apple adăugând placa video Radeon Pro Vega 64X. Utilizatorii care nu se mulțumesc cu placa video Radeon Pro Vega 56 cu 8GB de memorie HBM2, și vor ceea ce este cel mai bun în momentul de față pentru iMac Pro, vor putea face upgrade la noua placă video Radeon Pro Vega 64X cu 16GB de memorie HBM2 pentru suma de 840€.

Pe lângă cele două opțiuni noi, Apple pare să fi redus, de asemenea, prețul unora dintre opțiunile de upgrade existente pentru iMac Pro. Mai precis, prețul pentru 64GB de RAM s-a redus la 480€, iar prețul pentru upgrade la 128GB de RAM s-a redus la 2.400€. În plus, Apple a mai redus și prețul pentru upgrade la 4TB SSD, operațiunea costând acum 2.880€.

imac pro 256gb ram cost upgrade

În fine, grație noilor opțiuni de upgrade, clienții Apple vor putea plăti acum până la 18.339€ pentru a bifa toate opțiunile de upgrade hardware pentru iMac Pro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.