tvOS 12.2 public beta 3 a fost lansat miercuri seară pentru utilizatorii Apple TV generațiile a 4-a și a 5-a care sunt înscriși în programul Apple Beta Software. Noua actualizare adusă sistemului de operare sosește la doar o zi de când tvOS 12.2 beta 3 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicații.

Apple descrie tvOS 12.2 ca fiind o actualizare ce include corecturi de erori și actualizări de securitate. Compania americană nu vorbește și despre prezența unor caracteristici în prezenta actualizare, iar până acum dezvoltatorii nu au descoperit vreo funcționalitate nouă și importantă pe dispozitivele Apple TV compatibile pe care au instalat actualul build de tvOS 12.2 (comun pentru versiunile beta 3 și public beta 3).

Cu toate acestea, în prima versiune beta a tvOS 12.2, dezvoltatorii au descoperit că permite folosirea Siri de pe iPhone sau iPad (cu iOS 12.2) pentru a reda conținut media pe Apple TV (filme / seriale / muzică).

tvOS 12.2 public beta 3 poate fi instalat pe Apple TV 4/4K din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum tvOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Deocamdată nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea finală a tvOS 12.2, însă presupunem că ea va fi disponibilă pentru publicul larg în această toamnă.

Împreună cu tvOS 12.2 public beta 3, Apple a mai lansat și iOS 12.2 public beta 3.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 12.2 public beta 3 și ai descoperit schimbări, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.