macOS 10.14.4 beta 3 și macOS 10.14.4 public beta 3 au fost lansate

0
1015
macos 10.13.4 beta 3

macOS 10.14.4 beta 3 și macOS 10.14.4 public beta 3 au fost lansate de Apple pentru dezvoltatorii de aplicații înscriși pe platforma Apple Developer Center, respectiv pentru utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Mac sosește la aproape două săptămâni distanță de macOS 10.14.4 Mojave beta 2.

Apple menționează că noul build de macOS 10.14.4 (comun pentru dezvoltatori și utilizatori) reprezintă o actualizare care „îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac.” Eventualele noutăți / caracteristici noi din actualul build de macOS vor fi prezentate la sfârșitul acestui articol de îndată ce vor fi semnalate.

Până acum, dezvoltatorii și utilizatorii au descoperit în macOS 10.14.4 că extinde disponibilitatea Apple News în Canada, permite auto-completarea datelor de logare și a cardurilor folosind Touch ID în Safari, adaugă teme întunecate automate în browserul implicit și accesează automat butoanele de „autentificare” sau similare la auto-completarea datelor în Safari. În plus, această versiune vine cu o nouă pictogramă pentru aplicația Bursă.

macOS 10.14.4 beta 3 și macOS 10.14.4 public beta 3 pot fi descărcate și instalate de îndată pe Mac-urile dezvoltatorilor de aplicații și ale utilizatorilor (care au mai avut instalate versiuni beta de macOS pe Mac-ul pe care doresc să îl actualizeze), via secțiunea Actualizare software din Preferințe sistem. În cazul în care ești dezvoltator și nu ai mai instalat până acum versiuni beta ale macOS pe Mac-ul tău, va trebui să descarci un profil de pe Apple Developer Center pentru ca mai apoi să poți instala actualizarea 10.14.4 beta 3. În cazul în care ești utilizator și nu ai mai instalat până acum macOS Mojave public beta, va trebui să accesezi portalul Apple Software Beta pentru a descărca profilul necesar instalării acestei actualizări.

Până la ora actuală nu se știe care este data la care va fi lansată versiunea finală a macOS 10.14.4, însă ne așteptăm ca ea să fie disponibilă în următoarea lună.

macOS 10.14.4 succede macOS 10.14.3, o actualizare ce a venit cu mai multe corecturi pentru utilizatori. Mai multe informații despre macOS 10.14.3 sunt disponibile aici.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat macOS 10.14.4 beta 3 sau macOS 10.14.4 public beta 3 pe Mac, și ai descoperit schimbări alte importante, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.