Revenirea la iOS 11.4.1 pe iPhone-urile și iPad-urile care au instalat iOS 12 nu mai este posibilă

0
1904

La aproximativ trei săptămâni de când versiunea finală a iOS 12 a fost lansată, Apple a luat astăzi decizia de a înceta semnarea iOS 11.4.1. Această din urmă versiune de iOS a fost ultima actualizare adusă iOS 11 și singura la care utilizatorii nemulțumiți de iOS 12 mai puteau reveni.

Drept urmare, posesorii de iPhone, iPad și iPod touch care și-au actualizat aceste dispozitive la iOS 12 nu vor mai putea să revină la iOS 11 începând de acum. Aceasta înseamnă că dacă întâmpini probleme în cea mai recentă versiune de iOS, va trebui să aștepți până când Apple va rezolva acele probleme ori să îți restaurezi dispozitivul la starea de nou, sperând ca astfel problemele să dispară. În situația în care nu ți-ai actualizat dispozitivul iPhone, iPad sau iPod tocuh la iOS 12, îți recomandăm să iei această decizie numai atunci când ești hotărât și sigur că nu vei dori să mai revii (în principiu, iOS 12 este o actualizare care îmbunătățește performanțele dispozitivelor în comparație cu iOS 11, precum introduce și o serie de funcționalități noi și importante).

Apple obișnuiește să înceteze semnarea versiunilor mai vechi ale unor actualizări de iOS devenite învechite după lansarea unora mai noi. Prin aceasta, gigantul californian încurajează utilizatorii să își țină dispozitivele la cele mai recente versiuni de iOS, care sunt mai bogate în funcționalități și oferă o securitate sporită.

În momentul de față, iOS 12 și recent lansata actualizare iOS 12.0.1 sunt singurele versiuni de iOS pe care utilizatorii de iPhone și iPad compatibile le mai pot descărca și instala. Dezvoltatorii și utilizatorii membrii Apple Software Beta Program mai pot descărca și iOS 12.1, o versiune de iOS 12 pe care Apple o testează în momentul de față și care ar urma să fie disponibilă în această toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.