Apple a lansat noi huse pentru iPhone Xs și iPhone Xs Max

0
437

La fel cum se întâmplă la fiecare lansare de iPhone, Apple a lansat în această seară o nouă colecție de huse dedicate noilor modele de iPhone – Xs și Xs Max. Realizate din silicon și piele, noile huse seamănă cu cele pe care le-am văzut la iPhone X și sunt disponibile deocamdată numai într-o serie de culori tomnatice.

Începând cu husele realizate din silicon, acestea sunt comercializate în Europa la un preț de 45€ (atât în varianta pentru iPhone Xs, cât și în cea pentru Xs Max) și sunt disponibile în nuanțele nectarină, gri levănțică, orizont albastru, piatră, nisip roz, albastru miez de noapte, alb, negru și (PRODUCT)RED.

Husele realizate din piele sunt cu 10€ mai scumpe și pot fi cumpărate în variantele bujor roz, albastru Cape Cod, pădure verde, taupe, albastru miez de noapte, șa maro, negru și (PRODUCT)RED.

Separat de aceste huse care protejează numai spatele noilor modele de iPhone, compania americană mai comercializează și câteva noi huse folio. Acestea protejează atât spatele, cât și ecranul iPhone Xs și iPhone Xs Max, și sunt comercializate la 119€, în varianta pentru iPhone-ul de 5,8 inchi, și la 149€, în varianta pentru iPhone Xs Max. Noile huse folio sunt realizate din piele și sunt disponibile pe culorile bujor roz, albastru Cape CodPădure Verde, negru și (PRODUCT)RED.

Apple nu a lansat încă huse pentru iPhone XR întrucât acest model nu poate fi precomandat până pe data de 19 octombrie și nu va fi lansat decât în 26 octombrie. Husele destinate acestui dispozitiv vor fi, cel mai probabil, introduse în ziua în care încep precomenzile.

Noile huse pentru iPhone Xs și iPhone Xs Max vor fi disponibile pe Apple Online Store vineri, când aceste două modele de iPhone vor putea fi precomandate din mai multe țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.