macOS 10.13.5 beta 3 a fost lansat pentru dezvoltatori

0
852

macOS 10.13.5 beta 3 a fost lansat de Apple pentru dezvoltatorii de aplicații înscriși pe platforma Apple Developer Center. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Mac sosește la două săptămâni distanță de macOS 10.13.5 beta 2.

Apple menționează că macOS 10.13.5 beta 3 reprezintă o actualizare care „îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac.” Până acum, dezvoltatorii și utilizatorii care au instalat macOS 10.13.5 pe computerele lor nu au descoperit funcționalități noi. Cu toate acestea, în situația în care prezentul build de macOS 10.13.5 include funcționalități noi, acestea vor fi prezentate puțin mai jos în cadrul acestui articol.

macOS 10.13.5 beta 3 poate fi descărcat și instalat de îndată pe Mac-urile dezvoltatorilor de aplicații (care au mai avut instalate versiuni beta de macOS pe Mac-ul pe care doresc să îl actualizeze), via Mac App Store. În cazul în care ești dezvoltator și nu ai mai instalat până acum versiuni beta ale macOS pe Mac-ul tău, va trebui să descarci un profil de pe Apple Developer Center pentru ca mai apoi să poți instala actualizarea 10.13.5 beta 3.

macOS 10.13.5 public beta 3 nu este deocamdată disponibil pentru utilizatorii de Mac, însă ar trebui să fie lansat mâine.

Apple nu a anunțat deocamdată data la care va lansa versiunea finală a macOS 10.13.5, dar presupunem că ea va fi disponibilă până în vară.

Actualizarea macOS 10.13.5 succede macOS 10.13.4, o actualizare care venit cu compatibilitate pentru procesoare grafice externe (eGPU), conversații „Chat Business” și o serie de corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor. Mai multe informații despre macOS 10.13.4 sunt disponibile aici.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat macOS 10.13.5 beta 3 pe Mac și ai descoperit schimbări importante, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.