iOS 11.4 beta 5 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch

0
1258

iOS 11.4 beta 5 a fost lansat luni seară pentru toți dezvoltatorii de aplicații care posedă dispozitive iPhone, iPad și iPod touch. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare sosește la o săptămână distanță de iOS 11.4 beta 4.

Potrivit Apple, iOS 11.4 beta 5 include funcționalități noi, corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru dispozitivele iPhone și iPad compatibile.

Deocamdată, iOS 11.4 nu pare a fi o actualizare prea bogată în noutăți, primul build public al ei reintroducând numai câteva caracteristici testate și în versiunile de prelansare precedente ale iOS 11 – Mesaje pe iCloud și AirPlay 2 (mai multe detalii aici).

Totuși, în situația în care iOS 11.4 beta 5 introduce și alte noutăți importante, noi vi le vom prezenta puțin mai jos în cadrul acestui articol.

iOS 11.4 beta 5 are numărul de build 15F5071a. Ea poate fi descărcată și instalată pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch cu profil de dezvoltator din Configurări > General > Actualizare software. Versiunea public beta 5 a iOS 11.4 nu este deocamdată disponibilă, însă ea ar trebui să sosească pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în programul Apple Beta până la finele săptămânii în curs.
 iOS 11.4 ar trebui să fie disponibil până în vară pe toate dispozitivele compatibile cu iOS 11: iPhone 5s (și modelele mai recente), iPad 5 (și modelele mai recente), iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.
iOS 11.4 succede iOS 11.3, o actualizare care a introdus numeroase funcționalități noi, cum ar fi Sănătate Baterie iPhone, Conversații Business, ARKit 1.5, Fișe Medicale, Videoclipuri în Apple Music și nu numai. Mai multe informații despre iOS 11.3 sunt disponibile aici.
Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat iOS 11.4 beta 5 pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, și ai descoperit noutăți despre care nu s-a vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.