iOS 11.4 public beta 2 a fost lansat pentru iPhone și iPad

0
961

iOS 11.4 public beta 2 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch înscriși în programul public de testare Apple Beta. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare iOS sosește la doar o zi de când iOS 11.4 beta 2 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicații.

iOS 11.4 public beta 2 și iOS 11.4 beta 2 împart același număr de build (15F5049c), ceea ce înseamnă că aduc aceleași caracteristici noi. Vorbim în principal despre introducerea unui fundal nou pe dispozitivele iPhone 8 / 8 Plus și eliminarea compatibilității pentru HomePod stereo (mai multe detalii aici).

Deocamdată, iOS 11.4 a fi o actualizare prea bogată în noutăți, primul build public al ei reintroducând doar o serie de caracteristici testate și în versiunile de prelansare precedente ale iOS 11 – Mesaje pe iCloud și AirPlay 2 (mai multe detalii aici).

iOS 11.4 public beta 2 poate fi instalat pe iPhone (5s și modelele mai recente), iPad (5, 6, Air, Air 2 și toate modelele Pro) și iPod touch generația a 6-a din Configurări > General > Actualizare softwarede către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum iOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

iOS 11.4 succede iOS 11.3, o actualizare care a introdus numeroase funcționalități noi, cum ar fi Sănătate Baterie iPhone, Conversații Business, ARKit 1.5, Fișe Medicale, Videoclipuri în Apple Music și nu numai. Mai multe informații despre iOS 11.3 sunt disponibile aici.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat iOS 11.4 public beta 2 pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, și ai descoperit noutăți despre care nu s-a vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.