watchOS 4.3 beta 5 a fost lansat pentru Apple Watch

0
641

watchOS 4.3 beta 5 a fost lansat pentru dispozitivele Apple Watch. Disponibilă numai pentru dezvoltatorii de aplicații, noua versiune de watchOS sosește la o săptămână distanță de watchOS 4.3 beta 4 și la o lună și jumătate de când a început procesul de testare al acestei actualizări.

Conform Apple, watchOS 4.3 aduce „corecturi de erori și îmbunătățiri pentru performanțe.”

Până acum, dezvoltatorii au descoperit în watchOS 4.3 modificări în aplicația Muzică, animația de încărcare, Mod Noptieră și AirPlay. Mai multe detalii despre noutățile din watchOS 4.3 sunt disponibile aici.

În situația în care și watchOS 4.3 beta 5 include noi funcționalități ori schimbări importante, noi vă vom anunța puțin mai jos în cadrul acestui articol.

watchOS 4.3 beta 5 are numărul de build 15T5209a și poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple Watch de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja un profil de dezvoltator pentru ceas). Pentru a actualiza Apple Watch la watchOS 4.3 beta 5 va trebui ca iPhone-ul asociat să aibă instalat măcar iOS 11.2 și să fie în proximitatea ceasului, iar Apple Watch-ul să fie pus la încărcat și să aibă măcar 50% baterie.

Data lansării versiunii finale de watchOS 4.3 este necunoscută până la ora actuală, însă această actualizare a sistemului de operare va fi disponibilă pe toate modelele de Apple Watch lansate până acum.

Versiunile beta 5 ale tvOS 11.3, macOS 10.13.4 și iOS 11.3 sunt și ele disponibile încă de aseară.

Notă: În cazul în care ai instalat watchOS 4.3 beta 5 pe ceasul tău și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.