Analistul KGI Securities Ming-Chi Kuo a trimis duminică o nouă notă de cercetare în care își prezintă așteptările pentru gama de „accesorii acustice” ale Apple. Acesta susține că gigantul californian lucrează atât la o pereche nouă de AirPods, cât și la o pereche de „căști auriculare de top, sub brand propriu” care vor avea „un design cu totul nou.”

Potrivit analistului american, noile căști auriculare vor fi introduse cel mai devreme în al patrulea trimestru al anului curent (în perioada octombrie-decembrie).

Apple va avea căști auriculare de top, sub brand propriu, cu un design cu totul nou; vor fi la fel de convenabile precum AirPods, dar vor oferi o calitate a sunetului îmbunătățită; livrările vor începe în T4 2018 cel mai devreme; Primax și SZS vor fi furnizorii-cheie și vor beneficia de prețuri medii de vânzare înalte. Considerăm că după AirPods și HomePod, următoarea adiție (n.r. în gama de produse audio) a Apple va fi o pereche de căști auriculare de top, care îi vor completa gama de accesorii acustice. Actualii furnizori Primax și SZS vor fi partenerii Apple și pentru acest nou produs. (…) Noile căști vor avea preț mai mare decât AirPods (…).

Predicția lui Kuo referitoare la AirPods vine să confirme un zvon apărut în urmă cu numai câteva zile, ceea ce înseamnă că s-ar putea ca Apple să introducă într-adevăr o nouă pereche de căști intraauriculare wireless până la finele anului curent.

Credem că principala diferență dintre actualele AirPods și cele noi, care nu vor arăta cu mult mai diferit decât primele, va fi dată de carcasa wireless pentru încărcare și adoptarea unui cip Apple W1 îmbunătățit.

În plus, Kuo susține că noua carcasă pentru încărcarea AirPod-urilor îmbunătățite va avea un preț cu 60-80% mai mare față de actuala din cauza modificărilor care trebuiesc făcute pentru a permite alimentarea wireless.

Alături de actualizarea adusă AirPods anul acesta, zvonul apărut săptămâna trecută ne sugera că Apple lucrează și la AirPods 2. Noile căști urmează să fie rezistente la apă și să accepte comanda vocală „Hey Siri.” Cu toate acestea, ele nu vor fi introduse mai devreme de 2019.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.