tvOS 11.2 public beta 2 a fost lansat pentru Apple TV 4 și Apple TV 4K

0
329

tvOS 11.2 public beta 2 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii generațiilor a 4-a și a 5-a de Apple TV care sunt înscriși în programul Apple Beta. Noua actualizare adusă sistemului de operare sosește la doar o zi distanță de tvOS 11.2 beta 2 și la aproape o săptămână de când a început programul public de testare a acestei actualizări.

Potrivit Apple, tvOS 11.2 beta 2/public beta 2 (au același număr de build) reprezintă actualizări care introduc corecturi de erori, actualizări de securitate și caracteristici noi pe toate modelele de Apple TV compatibile. Menționăm că, până la această oră, dezvoltatorii nu au semnalat prezența unor caracteristici noi în acest nou build de tvOS.

Până acum, tvOS 11.2 beta a venit cu AVDisplayManager, o funcționalitate gândită pentru a permite dispozitivelor să comute automat modurile de afișare video astfel încât să se potrivească cu rata de cadre și gama dinamică nativă a conținutului video din aplicațiile optimizate. De asemenea, această actualizare include suport pentru comutarea ieșirii video a Apple TV 4K la SDR, în cazul în care aplicația accesată are nevoie de foarte multe resurse GPU atunci când rulează în HDR. Mai mult, tvOS 11.2 reintroduce categoria Nevizionate în partajarea casnică pentru filme, emisiuni TV și videoclipuri (mai multe detalii aici).

tvOS 11.2 public beta 2 poate fi instalat pe Apple TV 4 din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum tvOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Până la ora actuală nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea publică a tvOS 11.2, însă presupunem că ea va fi disponibilă pentru publicul larg (până) în iarnă.

Împreună cu tvOS 11.2 public beta 2, Apple a mai lansat în această seară și iOS 11.2 public beta 2.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 11.2 public beta 2 și ai descoperit schimbări, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.