ActivityTracker – o aplicație românească pentru iPhone și Apple Watch numai bună pentru îmbunătățirea condiției fizice

3
695

Telefoanele mobile au devenit mult mai mult decât simple instrumente care facilitează comunicarea. Smartphone-urile sunt azi surse de divertisment, îți permit să te informezi, să realizezi tranzacții bancare și chiar să începi și să menții un stil de viață mai sănătos.

La o simplă căutare pe App Store putem descoperi o multitudine de aplicații pentru mobil special concepute pentru a ne ajuta să combatem sedentarismul prin sport și mișcare. Una dintre aceste aplicații este de origine românească și se numește ActivityTracker.

Vezi câtă mișcare faci într-o zi

ActivityTracker este o aplicație gratuită pentru utilizatorii de iPhone și Apple Watch care te ajută să-ți urmărești activitatea fizică de-a lungul unei zile, fără a mai recurge la o brățară sau la un alt gadget adițional de fitness. Tot ce ai nevoie pentru a fi la curent cu nivelul tău de fitness este telefonul tău mobil pe care îl ai la tine tot timpul.

Spre deosebire de alte aplicații similare, ActivityTracker prezintă marele avantaj de a nu-ți descărca excesiv bateria telefonului. Aceasta deoarece nu folosește GPS-ul, ci coprocesorul de mișcare (Apple M) care se regăsește în orice iPhone (începând cu iPhone 5s). Astfel, poți să faci mișcare și să urmărești în permanență progresul pe care l-ai făcut fără a te stresa că în orice moment bateria se poate descărca.

Dacă ești hotărât să îți intensifici activitatea fizică, ActivityTracker te poate ajuta cu o serie de date utile, relevante pentru a înțelege nivelul tău actual de fitness. Astfel, aceasta poate număra câți pași ai făcut, câte calorii ai consumat, ce distanță ai parcurs pe jos sau alergând, câte trepte ai urcat, precum și timpul total în care ai fost activ fizic de-a lungul unei zile.

Mai mult decât atât, aplicația îți permite să îți setezi propriile obiective de antrenament, cum ar fi, de exemplu, să mergi pe jos un anumit număr de kilometri într-o săptămână. Pentru a-ți menține nivelul de motivație la cote înalte, ActivityTracker îți prezintă în detaliu progresul înregistrat pe diferite intervale de timp: lunar, săptămânal, zilnic și chiar din oră în oră.

Disponibilă și în limba română

Odată cu recent-lansatele versiuni 2.5 și 2.6, ActivityTracker a fost localizată și tradusă în limba română. De asemenea, această versiune vine cu mai multe actualizări și caracteristici noi, menite să îmbunătățească experiența reală a utilizatorilor.

Mai precis, interfața a fost îmbunățită și actualizată pentru iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus, a fost implementată o nouă extensie de iMessage pentru a putea partaja performanțele tale direct din iMessage, a fost refăcută complet aplicația pentru Apple Watch și multe altele.

Așadar, ActivityTracker este o aplicație numai bună pentru utilizatorii de iPhone, iPod touch și Apple Watch care își doresc să aibă un stil de viață sănătos și să obțină rapid informații folositoare despre activitatea lor fizică dintr-o perioadă de timp determinată.

ActivityTracker poate fi descărcată din App Store pe orice dispozitiv iPhone și iPod touch cu iOS 9.0 (sau ulterior), precum și pe orice Apple Watch. Dimensiunea aplicației este de doar 32,5MB.

  • ActivityTracker pentru iPhone, iPod touch și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum

3 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.