watchOS 4.2 beta 1 a fost lansat pentru Apple Watch. Iată ce noutăți aduce

3
593

watchOS 4.2 beta 1 a fost lansat pentru dispozitivele Apple Watch. Disponibilă numai pentru dezvoltatorii de aplicații, noua versiune de watchOS sosește la aproximativ o săptămână distanță de versiunea finală a celei de-a patra actualizări majore aduse sistemului de operare pentru ceas.

Conform Apple, watchOS 4.2 aduce „corecturi de erori și îmbunătățiri pentru performanțe.” Cu toate acestea, având în vedere faptul că vorbim despre o actualizare de tipul watchOS x.x, ne așteptăm ca watchOS 4.2 să introducă pe dispozitivele Apple Watch și câteva caracteristici noi.

Mai multe detalii despre schimbările descoperite în watchOS 4.2 vor fi disponibile puțin mai jos în cadrul acestui articol.

watchOS 4.2 beta 1 poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple Watch de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja un profil de dezvoltator pentru ceas). Pentru a actualiza Apple Watch la watchOS 4.2 beta 1 va trebui ca iPhone-ul asociat să aibă instalat măcar iOS 11.1 și să fie în proximitatea ceasului, iar Apple Watch-ul să fie pus la încărcat și să aibă măcar 50% baterie.

Data lansării versiunii finale de watchOS 4.2 este necunoscută până la ora actuală, însă această actualizare a sistemului de operare va fi disponibilă pe toate modelele de Apple Watch lansate până acum.

Versiunile beta 1 ale tvOS 11.2 și iOS 11.2 sunt și ele disponibile acum. De asemenea, și watchOS 4.1 beta 4 este disponibil pentru dezvoltatori (versiunea finală a acestei actualizări urmează să fie lansată mâine).

Notă: Dacă ai efectuat actualizarea la watchOS 4.2 beta 1 și ai descoperit alte noutăți decât cele prezentate mai sus, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

3 COMENTARII

  1. Dupa 24h am revenit! Pe Apple Watch Seria 1 merge destul de bine. Noul update pare mai rapid si mai stabil. Autonomia mi s-a parut putin mai slaba, dar cine stie, poate ca e prea devreme sa ma pronunt. Astept un update notabil.. cu fete noi, functii noi, personalizari mai complexe etc..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.