Safari 11 a fost lansat pentru macOS Sierra / OS X El Capitan

0
307

Alături de iOS 11, tvOS 11 și watchOS 4, Apple a mai lansat pe 19 septembrie și versiunea finală a Safari 11.0. Disponibilă pentru toate modelele de Mac cu OS X El Capitan 10.11.x și macOS Sierra 10.12.x, această actualizare vine cu o serie de îmbunătățiri și cu câteva dintre noile caracteristici pe care le va oferi și în viitorul macOS High Sierra 10.13.

Safari 11.0 Noutăți

Potrivit companiei Apple, actualizarea Safari 11 conține îmbunătățiri în privința confidențialității, compatibilității și securității browserului:

  • Oprește redarea automată a materialelor multimedia cu sunet pe majoritatea site-urilor web.
  • Adaugă capacitatea de a configura funcționalitățile Cititor, sisteme de blocare a conținutului, zoom pagină și Auto-redare pentru fiecare site web în parte sau pentru toate site-urile web.
  • Îmbunătățește acuratețea funcționalității Auto-completare din cărțile de vizită Contacte.
  • Include comenzi multimedia actualizate pentru materiale audio și video HTML.
  • Îmbunătățește performanța și eficiența.

În plus, Safari 11 vine și cu câteva actualizări de securitate despre care puteți citi mai multe aici.

Apple recomandă tuturor posesorilor de Mac cu OS X El Capitan / macOS Sierra instalat să facă numaidecât actualizarea la noul Safari 11.0 din App Store > Actualizări.

Pe lângă versiunile pentru macOS Sierra și OS X El Capitan, o altă versiune a Safari 11.0 va veni preinstalată în macOS High Sierra 10.13; o actualizare majoră de macOS ce va fi lansată lunea viitoare.

- Reclamă -