S-a dat startul precomenzilor pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus în România! Imediat după miezul nopții, magazinele mai multor operatori și retaileri autorizați Apple au listat ofertele complete pentru noile modele de iPhone, promițând totodată să le livreze primilor clienți începând chiar de săptămâna viitoare.

Vodafone, Orange și Telekom sunt primii operatori români care au dat startul precomenzilor pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus, iar ofertele lor le puteți consulta aici, aici, respectiv aici. eMAG este unul dintre primele magazine autorizate Apple din România care a urmat cei trei operatori, oferind clienților posibilitatea de a-și comanda cele mai noi modele de iPhone. La rându-i, eMAG este urmat de mulți alți retaileri care listează în momentul de față toate sau aproape toate versiunile de iPhone 8 și iPhone 8 Plus, niciodată blocate, la prețuri foarte apropriate de cele la care noile modele de iPhone sunt comercializate de Apple în magazinele sale din Europa.

Așadar, dacă te interesează să îți cumperi un iPhone 8 sau iPhone 8 Plus fără a încheia un contract cu un operator de telefonie mobilă și fără a fi, eventual, nevoit să îl deblochezi după, mai jos am listat pentru tine câteva dintre magazinele care acceptă precomenzi pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus, și prețurile la care poți cumpăra toate versiunile celor două dispozitive Apple.

Preț iPhone 8 și iPhone 8 Plus în România

eMAG

iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt listate de eMAG în versiunile de 64GB și 256GB pe toate culorile, respectiv argintiu, auriu și gri stelar.

În cazul în care cauți un model anume, mai jos aveți listate legături către paginile fiecărui model de iPhone 8 și iPhone 8 Plus. Accesându-le, vei putea alege culoarea dorită, apoi da clic pe Precomandă pentru a-ți comanda dispozitivul dorit.

iPhone 8

iPhone 8 Plus

Întreaga ofertă eMAG pentru iPhone 8 poate fi consultată aici, în timp ce oferta retailerului pentru iPhone 8 Plus poate fi văzută în această pagină.

eMAG menționează că dispozitivele iPhone 8 și iPhone 8 Plus comandate acum vor fi livrate pe data de 29 septembrie, adică vinerea viitoare. Ca de obicei, termenul de livrare a noilor dispozitive va crește treptat în zilele care urmează, ceea ce înseamnă că dacă vrei să ai cât mai devreme unul dintre cele două modele de iPhone va trebui să te hotărăști repede și să-l comanzi.

Flanco

Al doilea retailer care a dat startul precomenzilor pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus dis de dimineață este Flanco. La ora actuală, Flanco listează în această pagină toate versiunile posibile de iPhone 8 și iPhone 8 Plus, prețurile fiind cele menționate mai jos:

iPhone 8

 iPhone 8 Plus

Altex

Puțin mai târziu decât o parte din concurență, Altex a dat drumul precomenzilor pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus, comercializând cele mai noi modele de iPhone (pe toate versiunile și toate culorile):

iPhone 8

iPhone 8 Plus

Întreaga ofertă pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus a Altex România este listată aici.

Ca de obicei, prețurile mai sus specificate sunt practicate și de MediaGalaxy.

Potrivit celor de la Altex și MediaGalaxy, noile dispozitive vor fi livrate clienților, în ordine, începând cu vinerea viitoare.


evoMAG

În cazul în care te dau banii afară din casă, poți precomanda iPhone 8 și iPhone 8 Plus de la evoMAG. Nefiind un magazin autorizat de Apple, evoMAG nu comercializează noile modele de iPhone la un preț preferențial, drept pentru care oferta lui este cea prezentată mai jos:

iPhone 8

iPhone 8 Plus

Toată oferta evoMAG pentru iPhone 8 poate fi consultată în această pagină.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.