Sala de spectacole din cadrul noului campus Apple are scaune de 14.000$ bucata

0
841

Steve Jobs Theater este locul unde Tim Cook și alți oficiali Apple vor urca pe scenă în această seară pentru a prezenta, în fața a milioane de oameni din întreaga lume, un nou capitol în istoria iPhone și alte câteva produse interesante. Aceasta va fi prima conferință găzduită de noua sală de spectacole ridicată în cadrul Apple Park, motiv pentru care mulți dintre noi ne dorim să aflăm mai multe detalii despre ea.

Din fericire pentru noi, Alex Webb de la Bloomberg a publicat recent un articol în cadrul căruia ne oferă câteva detalii exclusive despre interiorul sălii subterane cu o capacitate de 1.000 de locuri.

Potrivit lui, intrarea în această sală de spectacole se va realiza printr-un foaier cu diametrul de 50m. Poziționat pe cea mai înaltă bucată de pământ din campus, foaierul este închis cu pereți din sticlă curbată cu lungimea de 6m peste care este așezat un impresionant acoperiș argintiu – cel mai mare acoperământ nesprijinit realizat din fibră de carbon din lume.

Pentru a coborî și ieși din sala de spectacole, invitații la evenimentul Apple vor putea folosi atât o scară spiralată, cât și două lifturi rotative:

De asemenea, se laudă cu două lifturi rotative realizate la comandă care se răsucesc pe măsură ce coboară și urcă, astfel încât persoanele să intre și să iasă pe aceeași ușă, chiar dacă au pătruns și ieșit [n.r. în/din lift] în direcții diferite. Atât de departe, atât de Apple – ușa unică mai elegantă, cu tehnologia ei complexă, a fost preferată în detrimentul unei soluții cu două uși mult mai simplă.

Sala de spectacole are o capacitate de 1.000 de locuri și tot atâtea scaune. Potrivit unui inginer Apple citat de Bloomberg, fiecare scaun din piele prezent în Steve Jobs Theater a costat în jur de 14.000$. Da, 14.000$ un scaun…

Între sala de spectacole și foaier se află o încăpere unde jurnaliștii, bloggerii și youtuberii vor fi invitați, la sfârșitul conferinței, să testeze produsele tocmai prezentate. Până atunci, această încăpere va fi ascunsă de un perete culisant, astfel încât să nu dezvăluie niciun secret.

Pentru mai multe detalii interesante despre Steve Jobs Theater, vă invit să accesați articolul complet de pe Bloomberg. De asemenea, am încorporat mai sus o filmare recentă care ne prezintă exteriorul Steve Jobs Theater.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.