Iată primele imagini spion cu un posibil televizor Apple

0
1826

O serie de imagini neclare au fost publicate miercuri pe rețeaua chinezească de microblogging Weibo și ne prezintă ceea ce pare a fi un televizor cu sigla Apple aflat într-o încăpere special prevăzută pentru testare.

În descrierea postării unde au fost atașate imaginile de mai sus și mai jos, autorul susține că vedem primele „poze spion cu Apple OLED TV.” Mai mult, acesta afirmă că presupusul televizor are un afișaj cu diagonala de aproximativ 60 de inchi (152cm), o ramă îngustă și o carcasă metalică.

Deși foarte neclare, primele două fotografii au fost făcute la un monitor de supraveghere pe care este surprins, atât din față cât și din spate, presupusul televizor Apple. Aparent, acesta este așezat pe o masă în mijlocul unei încăperi izolate fonic și este alimentat printr-un cablu conectat la un prelungitor pus sub masă. Autorul postării de pe Weibo susține că, în cea de-a doua imagine, se văd, sub ecran, două puncte negre ce sugerează prezența unei camere (imaginea este mult prea neclară pentru a putea să-l susținem sau contrazicem).

O a treia fotografie pare să fi fost înregistrată de la ușa de intrare în încăperea unde se află televizorul și ni-l prezintă cam din același unghi ca și prima imagine (se poate observa ceva mai clar cablul conectat la TV).

În fine, a patra fotografie este cea mai interesantă nu doar pentru că ne prezintă televizorul într-o altă încăpere și dintr-un alt unghi, ci și, mai ales, pentru că, în ea, se poate distinge mai clar prezența unei sigle Apple pe piciorul TV-ului. De asemenea, în această imagine se poate observa că televizorul este conectat la un echipament de testare printr-o serie de cabluri oranj.

Acum, să trecem la partea interesantă.

Deși Apple este o companie cunoscută pentru faptul că testează produse pe care se prea poate să nu le lanseze vreodată, în cazul de față nu putem spune că televizorul este într-adevăr un prototip gândit în interiorul campusului companiei. De ce? MacRumors informează că imaginile de mai sus au fost publicate inițial pe forumul lor și erau mult mai clare, însă au fost șterse, împreună cu întreaga discuție (la care se pare că au participat mai mulți membri noi), după ce s-au găsit o serie de nereguli (inclusiv la nivelul siglei Apple – mai multe detalii aici). Drept urmare, se presupune că, pentru a ascunde urmele de editare, autorii au încețoșat voit imaginile și le-au publicat în altă parte, unde au fost descoperite de Benjamin Geskin, distribuite pe Twitter, și prezentate pe o grămadă de site-uri.

Așadar, deși se poate ca Apple să testeze un televizor / monitor (în cazul în care, evident, diagonala lui nu este de 152cm, așa cum sugerează autorul postării), noi tindem să credem că fotografiile care au făcut atâta vâlvă sunt prelucrate și, deci, nu ne prezintă un televizor gândit de Apple…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.