tvOS 11 public beta 2 a fost lansat pentru utilizatorii generației a 4-a de Apple TV care sunt înscriși în programul Apple Beta Software. Noua actualizare adusă sistemului de operare sosește la aproximativ două săptămâni de tvOS 11 public beta 1 și la numai două zile distanță de tvOS beta 3.

Deși este considerată a fi o actualizare majoră pentru Apple TV, tvOS 11 nu s-a bucurat deloc de atenția Apple la WWDC 2017. Cu toate acestea, ea există și introduce în sistemul de operare câteva caracteristici noi. Potrivit notițelor lansării, tvOS 11 include comutare automată între modul luminos și cel întunecos, în funcție de ora locală, aduce posibilitatea de a sincroniza ecranul principal cu alte dispozitive Apple TV conectate la același cont, oferă noi moduri de fundal, acceptă notificări, îmbunătățește API-urile și Administreare Dispozitive Mobile, permite asocierea automată a căștilor AirPods, acceptă sunete personalizate și introduce compatibilitate pentru asocierea și dezvoltarea bazată pe rețea.

Alături de cele anunțate deja, pe parcursul perioadei de testare a tvOS 11 Apple ar mai putea modifica ușor anumite caracteristici și le va îmbunătăți pe cele noi. Totuși,  dezvoltatorii nu au semnalat schimbări demne de luat în calcul nici în tvOS 11 beta 2 și nici în noul tvOS 11 beta 3 (actualizare care are același număr de build precum tvOS 11 public beta 2 – 15J5324f).

tvOS 11 public beta 2 poate fi instalat pe Apple TV 4 din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum tvOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Alături de tvOS 11 public beta 2, dezvoltatorii mai pot descărca și iOS 11 public beta 2 și macOS 10.13 public beta 2.

- Reclamă -