Instagram îți permite acum să răspunzi cu poze și filmări la Povești

0
373

Instagram a anunțat la sfârșitul acesta de săptămână că a adăugat opțiunea de a răspunde la Povești cu o poză sau un clip video, oferind astfel utilizatorilor popularei rețele de socializare posibilitatea de a lăsa mai mult decât un simplu comentariu la poveștile prietenilor lor.

Odată ce vor actualiza aplicația pentru iPhone la versiunea 10.28, utilizatorii Instagram vor observa un nou buton cameră la accesarea poveștilor. Atingându-l, acesta le va permite fie să înregistreze o fotografie/clip video, fie să selecteze din Rolă film una dintre imaginile capturate în ultimele 24 de ore. La fel ca și cu imaginile pe care urmează să le adaugi în povestea ta, cele cu care vei răspunde la poveștile altora pot fi personalizate cu abțibilduri și filtre. Utilizarea Boomerang și Derulare este, de asemenea, posibilă.

Fotografiile și clipurile video pe care prietenii le trimit ca și răspunsuri la povești vor apărea în căsuța poștală Direct, unde vor putea fi vizionate de către destinatar cu o simplă atingere de ecran. De asemenea, un abțibild poză sau video va fi adăugat și la povestea în sine, dar va putea fi vizionat numai de către utilizatorul căruia îi aparține povestea.

La vizionarea unui răspuns lăsat la o poveste, expeditorii vor fi notificați în cazul în care destinatarul a făcut o captură de ecran ori a răspuns. Toate răspunsurile lăsate la povești pot fi vizionate o singură dată și expiră în 24 de ore de la trimitere.

Așadar, pentru a putea și tu să răspunzi la poveștile prietenilor va trebui să actualizezi aplicația Instagram la versiunea 10.28. Pentru a face acest lucru, accesează App Store > Actualizări.

  • Instagram pentru iPhone și iPod touch – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.