tvOS 10.2.2 beta 4 a fost lansat joi seară pentru Apple TV generația a 4-a. Disponibilă numai pentru dezvoltatorii de aplicații, această actualizare adusă sistemului de operare pentru a patra generație de Apple TV sosește la aproximativ o săptămână distanță de tvOS 10.2.2 beta 3 și la aproximativ o lună de când a început perioada de testare a acestei actualizări.

Deocamdată nu sunt cunoscute noutățile din tvOS 10.2.2, însă se prea poate ca această actualizare să fie axată pe corectarea erorilor raportate de utilizatorii ce au instalat tvOS 10, pe îmbunătățirea performanțelor și mai puțin pe introducerea de caracteristici noi. În cazul în care vor fi descoperite noutăți în această versiune de tvOS, noi vă vom anunța în cadrul acestui articol.

Până acum nu s-au descoperit noutăți importante în actualizarea tvOS 10.2.2.

tvOS 10.2.2 beta 4 are numărul de build 14W5751b. Dezvoltatorii care doresc să instaleze pentru prima dată o versiune beta de tvOS pe Apple TV-urile lor trebuie să știe că procesul implică folosirea unui cablu USB-C la USB-A, pentru a conecta Apple TV-ul la computer, și descărcarea noului software de pe Apple Developer Center și instalarea prin intermediul iTunes sau Apple Configurator. Nu la fel de dificil le va fi celor ce au instalat anterior o versiune beta de tvOS pe propriul Apple TV, întrucât, odată ce ai un profil instalat, descărcarea și actualizarea sistemului de operare se va face local, de pe aparat, prin intermediul caracteristicii Actualizare software.

tvOS 10.2.2 succede tvOS 10.2.1, o altă actualizare care nu a adus decât corecturi de erori, îmbunătățiri în privința performanțelor de ansamblu și actualizări de securitate. Alături de tvOS 10.2.2, Apple mai testează cu dezvoltatorii și tvOS 11; cea de-a doua actualizare majoră adusă acestui sistem de operare.

Până la ora actuală nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea publică de tvOS 10.2.2, însă ea ar trebui să fie disponibilă pentru publicul larg până la sfârșitul acestei luni sau până luna viitoare, cel mai târziu.

Împreună cu tvOS 10.2.2 beta 4, Apple a mai lansat în săptămâna aceasta și versiunile beta 4 ale iOS 10.3.3 și macOS 10.12.6.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 10.2.2 beta 4 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.