iOS 11 beta 1 pentru iPhone, iPad și iPod touch a fost lansat de Apple

0
238

iOS 11 beta 1 este disponibil din acest moment pentru toți dezvoltatorii de aplicații înregistrați pe Apple Developer Center și poate fi instalat pe dispozitivele eligibile de către cei ce doresc să experimenteze multitudinea de noutăți din cea mai recentă versiune majoră a sistemului de operare.

iOS 11 beta 1 poate fi descărcată numai de către dezvoltatorii de aplicații atât prin intermediul Apple Developer Center, cât și prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (Configurări > General > Actualizare software – de pe dispozitivele cu profil de configurare instalat). Utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta vor trebui să mai aștepte câteva săptămâni până când să poată testa viitoarea versiune majoră de iOS.

Ca de obicei, iOS 11 reprezintă o actualizare ce le este recomandată numai dezvoltatorilor de aplicații și nu utilizatorilor de rând. Așa că și dacă veți găsi pe Internet linkurile de descărcare a iOS 11 pentru modelul de iPhone, iPad sau iPod touch pe care îl folosiți, nu vă recomand să o faceți, deoarece beta 1 este o versiune cu probleme (ca să nu mai punem la socoteală posibilitatea de a avea dispozitivul blocat după actualizare, în cazul în care nu îl ai înregistrat în contul unui dezvoltator). Dacă îți dorești foarte mult să ai iOS 11 instalat pe propriul iPhone sau iPad, atunci îți recomand să aștepți măcar până la lansarea primei versiuni beta publice.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.