Apple confirmă indirect prezentarea de noi MacBook-uri și iPad-uri

0
469

Cu doar câteva zile înainte de începerea Worldwide Developers Conference, site-ul web francez Consomac a descoperit în baza de date a Comisiei Economice Eurasiatice o serie de cereri în limba rusă depuse de către Apple ce ne sugerează că cel puțin cinci noi modele de Mac cu macOS Sierra vor fi lansate în curând.

Mac-urile menționate de Apple în cadrul cererii sunt identificate cu numerele de model A1289, A1347, A1418, A1419 și A1481. Comparând aceste numere cu cele ale modelelor actuale, vom ajunge la concluzia că ele se referă la noi versiuni de MacBook Pro (cu ecrane de 13 inchi și 15 inchi), precum și la o nouă versiune de MacBook cu afișaj de 12 inchi. Niciunul dintre numerele mai sus menționate nu pare să se refere la un model nou de MacBook Air.

Un aspect interesant referitor la numerele de model completate de Apple în cadrul cererii găsite în baza de date a Comisiei Economice Eurasiatice este că ele sunt lipsite de prefixele de tipul AXX atribuite actualelor modele de MacBook. Prin urmare, până când Apple va prezenta noile MacBook-uri nimic nu este cert.

Separat de Mac, Apple a mai trecut în cererea sa o serie de produse cu numere de model A1843, A1671, A1709, A1670 și A1701. Dintre acestea, ultimele patru sunt clasificate sub iOS 10, de unde rezultă că ele s-ar putea referi la unul sau mai multe modele de iPad Pro, iar primul este foarte similar cu numărul de model al tastaturii wireless de la Apple, fapt ce ne duce cu gândul la lansarea unei noi versiuni a Apple Magic Keyboard.

Noile cereri depuse de către Apple sunt în conformitate cu legislația rusă în vigoare – care prevede ca toate companiile să înregistreze produsele ce conțin sisteme de criptare sau/și criptografice -, și ne confirmă acele informații cum că WWDC 2017 va aduce prezentarea unor noi modele de Mac și iPad, alături de noul difuzor cu Siri integrat.

Dacă Apple va prezenta într-adevăr noile dispozitive la WWDC, atunci acest lucru se va întâmpla cu certitudine luni, 5 iunie, în intervalul orar 20:00-22:00 (ora României), iar noi vă vom anunța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.