Apple promovează iPhone 7 Plus și Mod Portret în noua reclamă „Frizeri”

0
395

Apple a publicat la începutul acesta de săptămână o nouă reclamă în care promovează iPhone 7 Plus și caracteristica Mod Portret disponibilă exclusiv pe acest model de iPhone.

Intitulat „Barbers / Frizeri,” noul spot publicitar are în centru o frizerie americană unde un iPhone 7 Plus (versiunea cu finisaj negru diamant) este folosit pentru a promova abilitățile frizerilor. Imaginile surprinse cu camera celui mai bun iPhone de până acum sunt puse de frizeri în vitrină și pe pereții frizeriei lor, fapt ce atrage suficient de mulți clienți încât să fie nevoie de toate cele trei generațiile pentru a face față.

Cu Mod Portret pe iPhone 7 Plus, nu arăți bine. Arăți fantastic.

iPhone 7 Plus este primul model de iPhone care are doi senzori de imagine – o cameră cu unghi larg și una telefoto pentru zoom -, aceasta permițându-i companiei Apple să introducă în iOS 10.1 caracteristica Mod Portret. Aceasta folosește un efect de adâncime, procesorul de semnal imagine și învățarea automată pentru a face portretele să iasă în evidență într-o manieră similară cu cea întâlnită la DSLR. În procesul de înregistrare a unei fotografii în acest mod, iPhone creează o hartă de adâncime cu imagini surprinse de cele două camere ale iPhone, astfel încât subiecții să rămână focalizați, iar fundalul să rămână încețoșat.

Frizeri sosește la aproximativ două săptămâni distanță de ultima reclamă în care se promova numai Mod Portret și iPhone 7 Plus. Vă reamintim că recent Apple a inițiat o campanie prin care vrea să învețe utilizatorii de iPhone să înregistreze fotografii mai bune cu camerele dispozitivelor lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.