Apple a actualizat aplicația WWDC pentru iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV

0
393

Cu nici o săptămână înaintea debutului Worlwide Developers Conference 2017, compania Apple a actualizat aplicația oficială a evenimentului. Disponibilă deja pe App Store, versiunea 6.0 a WWDC aduce o serie de funcționalități noi și are o interfață reîmprospătată.

După cum ne sugerează și notițele lansării publicate de către Apple, versiunea actualizată a aplicației WWDC include, în primul rând, liste de redare video create pe diferite tematici (de exemplu: „Dezvoltarea pentru iPad,” „Crearea de jocuri grozave,” „Testare și Optimizare,” etc.). La rândul lor, listele includ, deocamdată, numai înregistrările unor conferințe de la edițiile anterioare ale WWDC, însă vor fi actualizate în săptămânile care urmează pentru a oferi acces facil la filmările evenimentelor ce vor avea loc săptămâna viitoare, în perioada 5-9 iunie.

Alături de noile liste de redare, aplicatia WWDC 2017 include hărți stradale și interioare interactive, precum și o filă „Venue / Loc de întâlnire” unde sunt oferite informații despre locația aleasă de către Apple pentru a ține evenimentul de anul acesta. Vă reamintim că, spre deosebire de anii precedenți, WWDC 2017 are loc în San Jose California, deci introducerea unui meniu precum cel de mai sus era necesară pentru ca participanții să se descurce.

În plus, versiunea 6.0 a aplicației WWDC pentru iPhone, iPad și iPod touch permite, pentru prima dată, accesarea tuturor funcționalităților fără a fi necesară conectarea într-un cont de dezvoltator, deci oricine o poate descărca și viziona informațiile din ea. Mai mult decât atât, ea aduce și un pachet cu abțibilduri pentru aplicația Mesaje din iOS 10.

În privința versiunilor pentru Apple TV și Apple Watch ale aplicației WWDC, ei bine și acestea au fost actualizate cu noua temă roșie. Aplicația WWDC pentru tvOS include anul acesta listele de redare tematice despre care v-am vorbit mai sus, o filă Favorite (unde poți adăuga videoclipurile care-ți plac) și un meniu de căutare a diferitor înregistrări. Aplicația WWDC pentru watchOS, în schimb, le afișează utilizatorilor numai evenimentele adăugate la Favorite de pe iPhone.

Aplicația WWDC a fost creată de către Apple pentru a fi folosită atât de participanții la conferință, cât și de către dezvoltatorii care nu au reușit să cumpere bilet pentru a ajunge la marele eveniment anual. Ea oferă programele complete ale tuturor laboratoarelor, sesiunilor și evenimentelor, informații despre localizarea lor, știri și permite urmărirea în direct (și în reluare) a tuturor evenimentelor organizate în cadrul WWDC.

Și că tot veni vorba despre programele evenimentelor, versiunea 6.0 a aplicației WWDC pentru iOS include și orarul complet al conferințelor ce vor fi organizate la WWDC 2017. Ca de obicei, până la anunțarea iOS 11, tvOS 10.11, watchOS 4 și macOS 10.13, majoritatea titlurilor conferințelor au fost înlocuite cu unele amuzante pentru a nu devoala nicio noutate. Printre titlurile care nu au fost ascunse, însă, s-a remarcat Apple Podcasts Studio. Conform descrierii acestuia, ediția 2017 a WWDC le va oferi podcasterilor studiouri speciale în care să înregistreze emisiuni de până la 60 de minute împreună cu trei invitați.

Actualizarea la versiunea 6.0 a aplicației WWDC poate fi realizată de pe App Store > Actualizări de pe toate dispozitivele cu iOS 10.3 și tvOS 10.2 sau o versiune ulterioară.

  • WWDC pentru iPhone, iPad, Apple TV și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum

Apple a anunțat încă din luna februarie că Worldwide Developers Conference va avea loc în perioada 5-9 iunie la McEnery Convention Center din San Jose, California. Deși este adresat în special dezvoltatorilor, evenimentul îi interesează și pe fanii și utilizatorii de produse Apple de pretutindeni, întrucât luni, 5 iunie, începând cu ora 20:00 (ora României) compania americană va prezenta versiuniile viitoare ale sistemelor de operare pentru iPhone, iPad, Mac, Apple Watch și Apple TV, precum și o serie de produse noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.