Apple cumpără drepturile de difuzare a documentarului „Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives”

0
266

Apple a cumpărat drepturile de difuzare pentru documentarul „Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives,” titrează Billboard. Documentarul va avea premiera astăzi la Festivalul de Film Tribeca în New York.

Filmul a fost regizat de către Chris Perkel și este bazat pe autobiografia lansată în 2013 de Clive Davis. Davis a fost președintele casei de discuri Columbia Records în perioada 1967-1975, după care a fondat o altă casă de discuri, Arista Records, al cărei președinte a fost până în 2000. El a mai fondat J Records și a fost director general și președinte al RCA Music Group.

În prezent, Davis este director de creație la Sony Music Entertainment. De-a lungul timpului, producătorul muzical a influențat foarte mulți artiști mari, printre care se numără și: Whitney Houston, Barry Manilow, Aretha Franklin, Alicia Keys, Santana, Aerosmith și Bruce Springsteen.

Apple este un inovator gloval care a revoluționat distribuția de muzică. Este o onoare să îmi împărtășesc muzica și poveștiile unice care au conturat cariera mea cu milioane de abonați Apple Music din întreaga lume. Sunt bucuros să lucrez cu ei pentru a continua această călătorie incredibilă!

Apple nu a anunțat momentan data la care va lansa „Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives,” însă noi știm că va fi disponibil pe Apple Music pentru toți cei care au un abonament.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.