Apple promoveaza aplicatia Locuinta de pe iPhone si iPad într-un video nou

0
678

Apple a publicat săptămâna aceasta un videoclip nou în care prezintă aplicația Locuință din iOS 10. Disponibil momentan numai pe pagina web dedicată aplicației (care a fost reîmprospătată), noul clip le prezintă utilizatorilor de iPhone și iPad ce pot face cu ecosistemul HomeKit.

Clipul începe prin a prezenta o femeie care folosește aplicația Locuință pentru a trece prin fiecare zi. Atunci când se trezește, ea îi spune lui Siri „bună dimineața”, iar după ce asistentul îi urează același lucru, o informează că locuința ei este pregătită pentru a începe ziua, pornind luminile și deschizând jaluzelele. Ulterior, utilizatoarea deschide aplicația Locuință de pe iPhone-ul ei și face clic pe scena „Mic dejun”, care îi pornește aparatul de făcut cafea prin intermediul unei prize inteligente iHome SmartPlug și ajustează temperatura din casă, grație unui termostat inteligent Honeywell.

De îndată ce este pregătită pentru a începe ziua și părăsește locuința, utilizatoarea iPhone atinge opțiunea „Încuie” din aplicația Locuință, care nu face nimic altceva decât să închidă toate ușile și aparatele din casă. Când se întoarce acasă, aceasta atinge opțiunea „Sunt acasă”, care pornește totul și descuie ușa de intrare. Mai apoi, aceasta se așează pe canapea și îi dictează telecomenzii Siri că este „vremea pentru film”, motiv pentru care aplicația Locuință reduce lumina și închide jaluzelele.

În cele din urmă, utilizatoarea apelează la opțiunea „Stingerea!”, care oprește totul în afară de veioza de lângă patul ei, fapt ce îi permite să citească o carte de pe iPad. După ce a terminat de citit, ea atinge opțiun ea „Noapte bună!” pentru a închide veioza.

Noua reclamă sosește drept urmare unei actualizări destul de importante aduse de către Apple paginii Locuință de pe site-ul său web. Această actualizare afectează mai mult textele din pagină, care nu mai sunt atât de înflorite ca și până acum, ci sunt mai directe și concentrate pe funcționalitatea Locuință. Un exemplu în acest sens este la nivelul secțiunii Accesorii, care este intitulată „O aplicație pentru toate accesoriile casei tale” și nu „Atât de multe accesorii. O modalitate ușoară de a le controla.”

Reclama împreună cu pagina actualizată pentru locuință pot fi urmărite de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.