Aplicația Twitter permite în sfârșit ștergerea spațiului de stocare ocupat inutil pe iPhone și iPad

0
196

Aplicația Twitter pentru iPhone, iPad și iPod touch a fost actualizată joi dimineață la versiunea 6.73.2 și, pe lângă micile corecturi de erori anunțate de către dezvoltatori, aduce o importantă funcționalitate nouă pentru toți utilizatorii.

Mai precis, noua versiune a aplicației le oferă utilizatorilor un control mai bun asupra spațiului de stocare ocupat de ea pe dispozitivele iPhone și iPad, grație unei noi funcționalități. Accesând acum Setări>Utilizarea datelor, vei observa că aplicația îți afișează cât de mult spațiu ocupă pe iPhone/iPad fișierele media și cache-ul web din Twitter. Dacă nu îți convine existența acestui spațiu stocat inutil, vei putea selecta oricare dintre opțiunile Spațiu de stocare media / Stocare web, pentru ca apoi să golești spațiul ocupat de fișierele media, respectiv cache-ul web.

Noua opțiune de golire a spațiului de stocare ocupat inutil de media și cache-ul web a Twitter este o opțiune foarte bună pentru utilizatorii care folosesc clientul oficial și care se trezesc adesea că acesta ocupă foarte mult spațiu pe iPhone sau iPad. Anterior introducerii acestei opțiuni, singura modalitate de a goli memoria ocupată de Twitter era prin ștergerea și reinstalarea aplicației.

Actualizarea la versiunea 6.73.2 a aplicației Twitter pentru iPhone și iPad poate fi realizată de pe toate dispozitivele cu iOS 9.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.