Aplicațiile Poze Google și Google Duo vor funcționa mai bine atunci când semnalul la Internet este slab

0
492

Google a prezentat în cadrul unui eveniment media din São Paulo două actualizări importante pentru utilizatorii aplicațiilor Duo și Poze care trăiesc în zone cu conectivitate slabă la internet.

Începând cu Poze Google, aplicația pentru iPhone și iPad este disponibilă acum în versiunea 2.12, care nu vine doar cu o nouă interfață pentru cardurile din fila Asistent și cu îmbunătățiri în privința performanțelor de ansamblu (singurele noutăți menționate în notițele lansării), ci și cu două funcționalități menite să facă backupul și partajarea pozelor mai ușoare chiar și atunci când semnalul la Internet este slab.

Potrivit Google, Poze face acum backup imaginilor la o calitate „ușoară” pentru previzualizare. Această calitate este descrisă de Google ca fiind numai bună pentru smartphone, mai ales că face mai rapidă partajarea imaginilor prin conexiuni slabe la Internet. Calitatea originală a pozelor este încărcată de Poze pe serverele Google abia în momentul în care o conexiune Wi-Fi bună este disponibilă. Odată încărcate, imaginile la rezoluție completă vor înlocui previzualizările pozelor încărcate inițial.

De asemenea, facem mai simplu să partajezi multe poze în același timp, chiar și cu o conectivitate slabă. Nu mai are nicio importanță că ești la plajă sau te cațeri pe munți, cu Poze Google vei putea de acum să partajezi poze rapid, chiar și cu o conexiune slabă, prin trimiterea inițială a unor imagini curezoluție scăzută, astfel încât prietenii și familia să le poată vedea imediat. Acestea se vor actualiza ulterior la o rezoluție mare, când conectivitatea va permite.

Separat de Poze Google, aplicația Google Duo a primit o caracteristică de apelare pe care utilizatorii o vor putea activa ori de câte ori conexiunea la Internet este slabă.

Rețineți că noutățile din Poze Google și Google Duo au fost lansate gradual, fiind disponibile momentan numai pentru o parte dintre utilizatori. Ca să beneficiezi de ele, nu uita să actualizezi aplicațiile la cele mai recente versiuni accesând App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.